Tex-Mex,
Procitaj sta je kucala DeeDeeZR, ja sam njoj odogovorio.
Ona je pisala o obrazovanju, a ja to komentarisao.
Prilicno fantaziras o svemu inace.
"Lepim recima..ljubavlju...paznjom..dobrotom...navode decu ..sticu poverenje..." Na IRC?!
Kako se to prenose ljubav i dobrota preko interneta? A kako se preti i zastrasuje na IRC?!
Nije kriminal kucati.
Na IRC ima svega - i muskaraca koji se predstavljaju kao zene, i zena kao muskarci, i starijih koji se predstavlaju kao mladji a mladjih kao stariji...
Deciji sajtovi su naznaceni? Ne zanimaju me, ali nesto i ne znam za takve kod nas?
A sta ako dete "zaluta" na Krstaricu? Zasto bi bilo ko bio kriv ako kuca sa nekim ko se pojavi tamo? Da li razumes na sta ti ukazujem?
Dok ne dodje do susreta, to je sve samo jedna velika igra. Pa cak ni sam susret ne mora da bude krimiminal! Covek moze biti osudjen za ono sto je ucinio, a ne za ono sto je (mozda) pomislio.
"A krivicu je veoma lako dokazati ...u njihovim kucama ces uvek naci dokaz...jer sigurno poseduju kolekciju slika ili snimaka...samo ponasanje i kretanje doticnog...i jos mnogo toga sto ce ukazati na njegove sklonost."
Ni u jednoj normalnoj zemjli, ne mozes uci coveku u kucu i traziti dokaze za bilo sta. To ne moze cak ni policija! U stan se ulazi samo po nalogu istraznog sudije.
Ne znam zasto me nisi razumela i sta mi sve pripisujes, previse si sve zbrkala.
Ali, ocigledno je da pravo nije tvoja oblast.
Bykota...
Ok, tip je kucao sa devojcicom i dogovorio vidjenje.
Patrik ga je smotao i predao policiji.
Za sta mogu da ga optuze?
Sta je delikt?
Jeste kuckao je sa njom. Jeste, nasao se sa njom. Nije cak ni to, posto se pojavio policajac. Pa - ? Gde je tu kriminalno delo?
Poslednju izmenu radio/la Honest liar: 05.02.2008 u 08:08 AM.
|