DiskusijeNET - eX YU - zajednica - Pogledajte jednu poruku - Dijasporci i glasanje
Pogledajte jednu poruku
Old 04.02.2008, 08:37 PM   #17
yeca

yeca's Avatar

Status: Administrator
Korisnik od: 09.08.2006
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku yeca

Citat:
Uostalom, zar neko mora da ima motiv u dijaspori da bi glasao? Nigde nisu postavljeni pravilnici o tome?
naravno da za sad nema pravilnika (zakona), ali cini mi se da si postavila temu za ili protiv..ja sam protiv

Citat:
Mene ne interesuje da li si ti kao drzavljanin glasala i koji su tvoji motivi, ali nemoj mi reci da nepismena baba u Srbiji, s jednom nogom u grobu, koja je izasla na glasanje ima neki motiv..
e pa vidish u tome je razlika (: ta baba zivi tu i sto da ne glasala imala ona motiv ili ne (:
netju da mi neko ko zivi u ino kroji budutjnost... ta baba makar joj ostalo josh par meseci kroji i svoj zivot

glasanje nije zajebancija, da bi se tek tako igralo sa tim "uh pa sto moramo da imamo motiv, glasatjemo jer je to funny..volim da uticem na tudje zivote" :]

sem toga ti Tina josh uvek nisi jednom nogu u grobu, a imash vala i mozak... obichno inteligentni ljudi imaju motiv tj svi ga imaju...i ta baba je izashla mozda iz dosade na glasanje ali svakako ju je nesto pokrenulo (motiv-porketach)

koji je tvoj?

..::mail::..yeca@diskusije.net
yeca je trenutno na forumu   Odgovori sa citatom