|
Citat: |
|
|
|
|
Uostalom, zar neko mora da ima motiv u dijaspori da bi glasao? Nigde nisu postavljeni pravilnici o tome? |
|
|
|
|
naravno da za sad nema pravilnika (zakona), ali cini mi se da si postavila temu za ili protiv..ja sam protiv
|
Citat: |
|
|
|
|
Mene ne interesuje da li si ti kao drzavljanin glasala i koji su tvoji motivi, ali nemoj mi reci da nepismena baba u Srbiji, s jednom nogom u grobu, koja je izasla na glasanje ima neki motiv.. |
|
|
|
|
e pa vidish u tome je razlika (: ta baba zivi tu i sto da ne glasala imala ona motiv ili ne (:
netju da mi neko ko zivi u ino kroji budutjnost... ta baba makar joj ostalo josh par meseci kroji i svoj zivot
glasanje nije zajebancija, da bi se tek tako igralo sa tim "uh pa sto moramo da imamo motiv, glasatjemo jer je to funny..volim da uticem na tudje zivote" :]
sem toga ti Tina josh uvek nisi jednom nogu u grobu, a imash vala i mozak... obichno inteligentni ljudi imaju motiv tj svi ga imaju...i ta baba je izashla mozda iz dosade na glasanje ali svakako ju je nesto pokrenulo (motiv-porketach)
koji je tvoj?