Pogledajte jednu poruku
Old 04.02.2008, 07:03 PM   #12
yeca

yeca's Avatar

Status: Administrator
Korisnik od: 09.08.2006
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku yeca

Citat:
- Sve više ljudi u dijaspori shvata da će jednog dana ili da se vrati ili će češće dolaziti u otadžbinu. Srbija se promenila i sada odlučuju u kakvu zemlju oni, i njihova deca, žele da dolaze.
this is funny (((: kad tje da se vrate? kad steknu penzije? pa super..tad mogu i da glasaju ((:

pravi odgovor:
Citat:
nego u koju žele češće da dolaze.
citajte: da troshe pare (sto bi Aleksa rekao), posete rodbinu, a onda da se vrate u toplinu svojih domova :]

cela poenta:

Citat:
Srbija se promenila i sada odlučuju u kakvu zemlju oni, i njihova deca, žele da dolaze.
prihavtam da sudbinu ove drzave kroje jedino ljudi koji ovde zive..ma za koga glasali...i da je upropaste upropastili su je sami, nisu im doprineli tj pomogli/odmogli glasovi iz dijaspore.

Citat:
Mislim da stvar lezi u zelji da se nasa dijaspora vise veze i priblizi matici. Pa kad se tako gleda, onda taj propis (koji iseljenima daje pravo da glasaju i biraju iako zive u drugoj zemlji) i ima nekog smisla.
i meni se ovo cini kao jedini "normalan" odgovor..da me ubijesh ne vidim neki logicniji (:

..::mail::..yeca@diskusije.net
yeca je trenutno na forumu   Odgovori sa citatom