Pogledajte jednu poruku
Old 03.02.2008, 02:50 PM   #36
TARA54

TARA54's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 30.12.2007

Ako Nikolic pobedi, pripremite se na "upadanje u rupu" iz koje smo za nekoliko zadnjih godina izasli ali jos stojimo na rubu. Jedan korak se moze napraviti sa Tadicem tj. odmaci se od "rupe" a jedan korak sa Nikolicem odvodi u bezdan . Nisam pristalica ni jedne sadasnje partije koja postoji u Srbiji i ne zivim , na zalost u domovini /zahvaljujuci onima koji su ubedili Srpski narod da je Srbija do Severnog pola/. Dakle ne govorim pristrasno vec znam kako sam kao izbeglica iz Hrvatske zivela u Srbiji dve godine /devedesete/. Znam politiku radikalne stranke i nadala sam se da ce taj nas narod shvatiti da je prevazidjena, primitivna i pravi zlo samo srpskom narodu. Nije Evropi ni Rusiji stalo da Srbija udje u Uniju po svaku cenu. Mogu oni i bez nje. Ali shvatite dragi moj narode sto ste ostali u tom getu da je clanstvo u EU stvarnost i neophodnost voleli mi to ili ne. Prosla su vremena nezavisnosti,nesvrstanosti, suvereniteta i integriteta. To su bila moja vremena i mnogo mi se to vise svidjalo od clanstva u porodici EU ali to je proslost i ne postoji drugi izlaz . Ici u buducnost predvodjeni ljudima koji i dalje pricaju o granici Karlovac...Karlobag...Virovitica... Ej, to Seselj ponavlja juce u Hagu kao politiku rad. stranke, a u isto vreme Nikolic prica o dobrosusedskim odnosima.. Gde to on misli otici iu prijateljsku posetu . Jedino u Rusiju i to kod Zirinovskog.Pa ko je tu lud. Ocito narod koji i dalje ne shvata da ce izborom Nikolica otici zaista u bezdan, izolaciju, a verujte da me i sramota sutrasnjeg dana ako on pobedi. Sramota me sto ce ispasti da je veci deo mog naroda glup, primitivan i nazadan.
TARA54 nije na forumu   Odgovori sa citatom