1. Zašto Ti misliš da se 1996.god. nije mogao kupiti automobil od 15.000 DM, mada nije ni približno koštao toliko ... Ja sam kupio PUNTA 1996.god. u CRNOJ GORI, koji je uvežen nov-novcijan direktno FIATA iz Torina u Italiji... Ako si pratio šta pišem, na forumu, meni je žena iz Podgorice, Crne Gore pa sam na njeno ime uzeo automobil, a vozio ga po čitavoj ondašnjoj SRJ sa punomoći... Išao sam čak i u Nemačku sa njim, a da me nigde niko ništa pitao nije...
... Možda ja i ne bih išao tim putem, i na kupovinu novog automobila da Slobo 1996.god. nije uveo zabranu na uvoz polovnih automobila u Srbiju, dok je u Crnu Goru svako mogao uvesti sve pod mnogo povoljnijijim uslovima... Kad smo bacili na papir, više mi se isplatilo uzeti novi auto, no polovni... Tako sam ja tog PUNTA uzeo u Podgorici kod ovlaštenog FIAT-ovog predstavnika... Kao prvi vlasnik, prodao bez ikakvih problema...
2. Da sam se ikada bavio bilo kakvim kriminalom (na šta verovatno aludiraš) ne bih imao mali automobil i stan od 60 kvadrata i mali autombil,već bih imao kao neki današnji pišljivi ministri ili predsednički kandidati "mrsimudi":VILU,MERCEDES,BMW, DŽIP i pitaj Boga šta sve ne... a da od radnog staža nije odradio ni jedan dan bar do "marende"...
3. Ja kad sam kupovao stan platio sam ga "sam" tačno 50 puta skuplje, nego što je svih 75 stanara u mojoj zgradi "zajedno" platilo sveukupnu cenu svojih stanova... Imam komšije koje su za vreme Slobe kupili stanove za "boks" cigareta...
PONAVLJAM: Znači moj stan je koštao 50 puta skuplje nego svih 75 stanova zajedno u vreme kad su ih oni "dobijali" na poklon od Slobe Miloševića...
I da ja pitam Tebe: "A odakle Vama po "metropoli" besni stanovi i besni automobili ???".
Jel' to od kriminala zarađeno ???
Ili ste izmuzli državu za vreme Slobe, pa za "boks-dva" cigareta, pa pokupovali pola "metropole" ???
Po kakvim ste Vi "ekvivalentima" došli do imovine i automobila ???
Možda po modelu junaka oličenih u liku i delu "LJUBIŠE KURČUBIĆA - KURETA" iz filma "Rane" ???