Pogledajte jednu poruku
Old 03.02.2008, 09:26 AM   #34
GstopDmobing

GstopDmobing's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 04.01.2008
Default pa čekaj malo

1. Zašto Ti misliš da se 1996.god. nije mogao kupiti automobil od 15.000 DM, mada nije ni približno koštao toliko ... Ja sam kupio PUNTA 1996.god. u CRNOJ GORI, koji je uvežen nov-novcijan direktno FIATA iz Torina u Italiji... Ako si pratio šta pišem, na forumu, meni je žena iz Podgorice, Crne Gore pa sam na njeno ime uzeo automobil, a vozio ga po čitavoj ondašnjoj SRJ sa punomoći... Išao sam čak i u Nemačku sa njim, a da me nigde niko ništa pitao nije...

... Možda ja i ne bih išao tim putem, i na kupovinu novog automobila da Slobo 1996.god. nije uveo zabranu na uvoz polovnih automobila u Srbiju, dok je u Crnu Goru svako mogao uvesti sve pod mnogo povoljnijijim uslovima... Kad smo bacili na papir, više mi se isplatilo uzeti novi auto, no polovni... Tako sam ja tog PUNTA uzeo u Podgorici kod ovlaštenog FIAT-ovog predstavnika... Kao prvi vlasnik, prodao bez ikakvih problema...

2. Da sam se ikada bavio bilo kakvim kriminalom (na šta verovatno aludiraš) ne bih imao mali automobil i stan od 60 kvadrata i mali autombil,već bih imao kao neki današnji pišljivi ministri ili predsednički kandidati "mrsimudi":VILU,MERCEDES,BMW, DŽIP i pitaj Boga šta sve ne... a da od radnog staža nije odradio ni jedan dan bar do "marende"...

3. Ja kad sam kupovao stan platio sam ga "sam" tačno 50 puta skuplje, nego što je svih 75 stanara u mojoj zgradi "zajedno" platilo sveukupnu cenu svojih stanova... Imam komšije koje su za vreme Slobe kupili stanove za "boks" cigareta...

PONAVLJAM: Znači moj stan je koštao 50 puta skuplje nego svih 75 stanova zajedno u vreme kad su ih oni "dobijali" na poklon od Slobe Miloševića...

I da ja pitam Tebe: "A odakle Vama po "metropoli" besni stanovi i besni automobili ???".

Jel' to od kriminala zarađeno ???

Ili ste izmuzli državu za vreme Slobe, pa za "boks-dva" cigareta, pa pokupovali pola "metropole" ???

Po kakvim ste Vi "ekvivalentima" došli do imovine i automobila ???

Možda po modelu junaka oličenih u liku i delu "LJUBIŠE KURČUBIĆA - KURETA" iz filma "Rane" ???