Pogledajte jednu poruku
Old 03.02.2008, 05:07 AM   #32
GstopDmobing

GstopDmobing's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 04.01.2008
Default šta sam vozio do 2003.god.

Ovako: moj prvi vlastiti automobil je bio novi RENO 4 (Quatrelle) kupljen 1984.god. ... 1990.god. kupio sam novog GOLFA II. u TAS-u u Sarajevu... Njega sam vozio do 1996.god. kada sam kupio novi FIATA PUNTO... Njega sam krajem 2001.god. zamenio novim FIATOM STILOM, a od 2003.god. imam VW POLA... Ako Bog da, krajem ove godine tebao bi i on u penziju, a najvjerovatnije će na njegovo mesto doći novi FIAT GRANDE PUNTO !!!

Tako druže moj da ja igrom slučaja, nisam nikada vozio stare ili polovne automobile... Nisam vozio ni neke "besne", ali su uvek bili "ispod čekića"...

Mene lično "demokratija" nije ni usrećila ni unazadila... I dalje živim normalno... Međutim, ako ste se borili da ovom zemljom ne vlada jednoumlje "predsednik države socijalista, predsednik vlade socijalista, predsednik narodne skupštine socijalista", pa šta sad ponaljate njegove greške... Na sva mesta demokrate... Borili ste se na odgovorna i stručna mesta, stručnjaci, a napravili ste da Vam opet stručnim mestima vladaju partijski ili stranački "poslušnici"...

Niko mi još uvek nije objasnio da li je po Vama "DEMOKRATIJA" bio sam dr.Zoran Đinđić, a sve drugo su bili njegove prišipetlje i šarlatani... Kako njega nema, kola odoše niz brdo... lagao bih kad bi rekao da nisam bio protiv Slobe i njegovih "cirkusarija", da se nisam i sam suprostavljao takvim bahanalijama, međutim, ovo šta ovi klovnovi rade od ove države, pa toj je apsolutna tragedija... Čim je pokojni dr. Đinđić trgično nastradao bukvalno su se "podžapali" ko će više nalapati i pokrasti... Od "DOS-a" nije ostalo ni "D" !!! To što Tadića neće da podrži niti jedan lider bivšeg "DOS-a" javno, pa to govori o njima samima, a ne o bivšem režimu koga nema već 7.5 god...

Dali se Vama život i merila života ogledaju investicijama u Beograd ili Novi Sad ili Niš...

Pogledajte na šta liči Vam Beograd - Beograđani, gde god se okreneš smeća na kamare... Šta Vam deca rade ??? Ako je automobili merilo bogatstva, onda ću ga ja sutra prodati, pa ću biti i bez te privilegije koju mi nije zaradio ni pružio ni Tadić ni Dinkić, ni Milošević,ni Nikolić, već sam ga ja lično zaradio...

Prikazujete prazne rafove za vreme Slobe i pune danas, a niko ne govori da smo duplo skuplji od Nemačke... Tadić nekidan maše Nikoliću pred nosom papirima i razmeće se govorima o Mobtelu i priča o bogaćenju Karića na osnovu blagoslova SRS, a niko da pokrene inicijativu da mu od "konfiskacije" imovine. Ili su počeli nešto čačkati, pa su dobili po "tamburi" i na kraju će morati sve vratiti nazad:

B92 - Vesti - Moguća i zaplena imovine Karića - Internet, Radio i TV stanica; najnovije vesti iz Srbije

Danas

Karići prodaju najskuplju vilu u Srbiji*-*Sutra Portal

Identičan slučaj je i sa "SABLJOM":

KORENI - list Srba u rasejanju

www.glas-javnosti.co.yu

i šta se danas dešava:

SKUPA „SABLJA“ | Kurir

Nabija mu Tadić na nos "slučaj Ćuruvija", a 7 godina svi tapkaju u mestu:

B92 - Emisije - Ubistvo Ćuruvije: 7 godina tajni - Internet, Radio i TV stanica; najnovije vesti iz Srbije

Pa zašto je sve stalo ??? Zašto niste napravili "LUSTRACIJU" ??? Hiljadu pitanja ima zašto ???

Jednostavno čovek kad gleda krenulo se i stalo, ili što je pokojni dr. Đinđić rekao i prorekao:

"AKO SRBIJA STANE"... i stala je zbog svađa, usko stranačkih interesa, demokratske netrepeljivosti i svega ostalog....

E iz tog razloga ja neću da glasam za Tadića !!! ... "ZATO ŠTO JE SRBIJA KRENULA PA STALA !!!"...

Mišljenja sam da će se kad se malo uravnoteže snage "pozicije" i "opozicije" u Srbiji, konačno i "bahatost i arogancija DEMOKRATA" malo splasnuti i da će ako misle biti na vlasti morati neminovno "spustiti loptu na zemlju" i prestati živeti u "nekm svojim ličnim i sebičnim oblacima" ...

Do takvih trenutaka, moj glas nećete dobiti... Konkretna dela, a ne puste priče i "statističke gluposti"...