ovaj se već
sretao sa Čekuom po kojekakvim aerodromima... Nadalje ovaj flajer je "parodija" sa prošlogodišnjih parlamentarnih izbora - 2007.godine, ako nisi znao i vrvi Internet od njega... Seti se Barbike, Simpsona i ostalih koje si Ti kačio u prvom krugu... Jel' Ti se pamćenje skratilo za samo 14 dana ???
Toliko o tome,a da ne pričam kako sam od simpatizera DS već sto puta u zadanja dva dana dobio SMS poruku:
"Ja kasnim. Stigao je zejtin pa sam stao u red. Posle idem do Rumuna da uzmem dve litre benzina ako ima. Stavi hleb od juče u zamrzivač, ako ima struje i zameni celu penziju od aprila prošle godine za 5 maraka da odem sutra kod Jovine majke, juče su ga poslali na ratište. Tvoj Toma svim srcem"
Da ne pričam o danas napunjenom sandučiću sa Tadićevim i DS "PROMIDŽBENIM" materijalom (okačio sam neke primerke pronađi ih pod temom: PREDSEDNIČKI IZBORI)...
Da ne pričam kako su sinoć tokom noći svi zidovi u gradu osvanuli oblepljeni sa plakatima Borisa Tadića i DS...
Da ne pričam kako sam dobio u proteklih nekoliko dana nekoliko pisama od DS gde mi se zahvaljuju što sam glasao za njega i što ću glasati za njega....
Da ne pričam o najpodmuklijoj "PROMIDŽBI" koja u Srbiji nije bila ni u najmračnijim vremenima kad su ovde vladali kojekakvi strani vladari...
I onda mi Ti mrsiš "bele bubrege" pričama o "poštenju"... Pregledaj malo kakvo je stanje oko Tebe, pa onda kritikuj nekoga...
Poslednju izmenu radio/la GstopDmobing: 02.02.2008 u 03:09 PM.
|