Tema: pozorishta
Pogledajte jednu poruku
Old 01.02.2008, 06:03 AM   #75
DeeDeeZR

DeeDeeZR's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 01.06.2007
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku DeeDeeZR

Citat: Autor citiranog posta NeTCaFFe
View Post
Da li redowno posetjujete pozorishta i koje su vashe omiljene predstave?

ja iskreno retko posetjujem pozorishta i ako boh woleo da cestje idem na predstawe zato shto ima zaista puno welikih i lepih pozorishnih komada koje wredi pogledati,gledao sam par predstawa i uwek sam se lepo proweo bile one smeshne ili tuzhne uwek te dirnu.
pa nije bash redovno ali kad ima neka nova predstava koja im izgleda primamljivo odem da pogledam...sa kamerne scene nisam gledala nista...Iza kulisa(Olivera Djordjevic) mi je najbolja predstava.....gledala sam je jedno 4 puta i nije me smorila, zaista je fenomenalna... bash se ismejem kad je gledam... Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

inache pre nedelju dana sam gledala "Heroj nacije".. govori o uticaju medija na nas...kako im previshe verujemo.... probacu da vam docaram radnju: Covek dolazi kuci s posla i zatiche uplakanu suprugu.. pita je sta joj je a ona kazhe da su javili na vestima da je on umro... znaci gleda u supruga ali i dalje veruje da je mrtav... on u pocetku pokusava da je ubedi da nije tako i sprda se na racun svoje smrti, ali nakon kratko perioda i sam pocinje da veruje u to da je mrtav!Znaci sad ide sahrana...silno plakanje itd.Negde izmedju redova provlache se njegov sin i sinovljeva devojka, oni su naizgled sporedne licnosti koje isto pate za gubitkom oca i zeta... blabla..da ne davim..ispostavi se da je sve bila skrivena kamera koju su izmislili sin i njegova devojka...emisija se daje uzivo svakim danom..gleda je milion gledalaca a sin i devojka mlate velike pare na toj emisiji.... kad chovek shvati o chemu se radi ubije se sam. Reditelj: Egon Savin Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

myspace.com/deedeezr
DeeDeeZR nije na forumu   Odgovori sa citatom