Pogledajte jednu poruku
Old 01.02.2008, 03:18 AM   #116
bata

bata's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 06.12.2007

Ako je to moguce svaka cast. A da li si mozda razmislio o nekom drugom vidu izlecenja koje je mozda bilo prisutno? Da li si mozda postovao terapije i preporke lekara? Verovatno si jer kazes da su ti oni postavili dijagnozu. Znaci konsultovao si ih.
Mene kad zaboli glava, uglavnom popijem lek i malo prilegnem. Posle nekog vremena moja prva pomisao je "uh, dobro je prestade da me boli, bas dobro sto sam odremao ko zna koliko bi me boleleo dalje". Tu je kraj mog razmisljanja u tom trenutku i uglavnom se i ne setim leka jer me vise ne boli. Ostaje samo ono "ma malo sam dremnuo", a tek na kraju se setis i leka koji pijes.
Ne kazem da nisi u pravu jer ti najbolje znas kako ti je bilo i kako ti je sada, ali znam ljude koji su se okretali bogu pa im nista bolje nije bilo.
Naravno sad tu moze da se kaze: "pa nisu dovoljno verovali". To je tacno ali ako covek ima muku i krene tim putem mislim da onda veruje 100% u to jer tu vidi izlaz. Ne verujem da bi se folirao i verovao "samo malo" ako se nada necemu.
bata nije na forumu   Odgovori sa citatom