Pogledajte jednu poruku
Old 29.01.2008, 03:52 PM   #29
GstopDmobing

GstopDmobing's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 04.01.2008
Default A šta ako se narod Vojvodine ne odluči

na takav korak ???

Ja sam ako pratiš šta sam upisao, više pta naglasio da nisam ni ja član Srpske radikalne stranke, nisam čak ni njihov simpatizer, međutim neću da iz inata glasam za Borisa Tadića, jer se od pogibije dr.Đinđića sve u Srbiji pretvorilo u sprdačinu:

... danas sam već napisao negde šta o tome misle neki od lidera DOS-a iz Oktobra 2000.god. ...

... ako sam ja lud i retardiran i seljak i šta ja znam šta sve ne, i još skoro 1.650.000 ljudi u Srbiji, reci Ti meni šta je sa onima koji su se od 2000.god. na ovamo bavili politikom, pa ih sad nigde nema: Zoran Živković - premijer Srbije posle ubojstva dr.Đinđića, Mile Isakov, Dušan Mihajlović, Nebojša Čović, Dragan Veselinov, Jožef Kasa, Vuk Obradović, Goran Svilanović i masa ostalih ... Nema ih nigde da podrže "DEMOKRATIJU" ...

Nadalje i ja sam tebe pitao šta je "Čedica" odlučio:

"Hoće li posle onolikog pljuvanja po Tadiću podržati njega na kraju ili će biti uzdržan ???"

I da, da ne zaboravim, rekao sam Ti već da sa simpatizerima "marginalaca" ne želim da se raspravljam...