Pogledajte jednu poruku
Old 29.01.2008, 02:14 PM   #28
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Ne idi u offtopic na sopstvenoj temi, raspitaj se sta je offtopic.

Ja nisam ni u jednoj stranci, i ne bavim se politicarima vec politikom, odnosno samo se slazem sa politikom nekih od njih!
U ovom trenutku Ceda mi se svideo kako razmislja o Kosovu, o evro-integracijama, sta misli o Ruskim gubernijama..A briga me za medju-politicarska pitanja, odnose, traceve, ko je koga izdao, pokrao, pljuvao, lizao guzu...!!
.
Ontopic:
Ja tebe pitam sta predlazes ako se narod Vojvode normalnim, legalnim, MIRNIM, putem izjasni da zeli dalje sam, bez Beograda, i da si ti na celu drzave sa svojom nekom ili radikalskom strankom, sta bi uradio? Pobio ih? Poslao miliciju i ugusio svaki pokret za odcepljenje? Napravio etnicko ciscenje manjina, ubedio Srbe da ne slusaju nikog sa strane i da je to sto radis ispravno i za njihovo dobro?
Onda bi te skenjao NATO, pa bi dosla Mirovna misija, pa bi ti uzela Vojvodinu , Srbi ili deo Srba bi pobegao u Sumadiju!? I sta bi time postigao?? A mogao si lepo odmah da im dozvolis da sami biraju sebi buducnost! I sve bi bilo mnogo bolje i za njih i za nas!
.
Shvatas li sada sta je radio tvoj Slobodan i Seselj i kakve su njihove politike? Samo da te podsetim da je Seselj plus imao ostriju politiku i bilo bi mnogo losije da je on bio na vrhovnoj vlasti, hvala Bogu pa nije, i nece nikad!
Dobar si primer naveo da ti slikovito objasnim!
.
A sta je Ceda rekao, Djoki, Jovi, Mrki, Brki, bas me briga, ja u cedinoj stranci nisam ali podrzavam njegovu politiku, kao i tadicevu, samo sto mi kod Tadica smeta sto zeli i toj vasoj "blago" zatucanoj strani da se dopadne, pa sedi na vise stolica, ali jbg mora da razmislja o glasovima...

Poslednju izmenu radio/la dusanonline: 29.01.2008 u 03:23 PM. Razlog: updated
dusanonline nije na forumu   Odgovori sa citatom