DiskusijeNET - eX YU - zajednica - Pogledajte jednu poruku - Sledeća tačka dnevnog reda je nezavisnost Vojvodine
Pogledajte jednu poruku
Old 29.01.2008, 08:55 AM   #22
MontenegroGirl

MontenegroGirl's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 20.05.2007
Godine: 25

Citat: Autor citiranog posta MARLI
View Post

Sto se tice Vojvodine kao posebne drzave, mislim da je njena nezavisna buducnost izvesna ,s obzirom na to da ce Kosovo, kada se otcepi, biti uzor za mnoge pokrajine u svetu koje zele da se otcepe vec dugi niz godina, a + mislim da ce se stvoriti i neke nove pokrajine sa istim ciljem, i ne razumem zasto Vojvodina ne bi u bliskoj buducnosti bila novo Kosovo..

Ja ne mislim tako, ja mislim da ako se u Srbiji poboljsa stanje, ako pobijedi na izborima neko ko ce voditi Srbiju ka evropi i sve to polako pocne da se poboljsava, u svakom pogledu...Sve pocne da funkcionise kao u jednoj normalnoj evropskoj drzavi(sto je malo teze) Vojvodina nece imati razloga za odvajanjem, zasto bi se odvajali kad su na boljem putu zajedno.*(Moje dosadasnje misljenje)

Ali opet nesto sam cula da su prodali NIS Rusiji, tacnije receno poklonili(umesto Rusi njima da poklone:O ) sad vise ni ja ne znam "ko tamo pije a ko placa", niti sta covjek da uradi da mu bude bolje, valjda da ode sto dalje to bolje :confused: :confused: :confused:*(Moje neko novije misljenje(razocarenje))

Poslednju izmenu radio/la MontenegroGirl: 29.01.2008 u 09:01 AM.
MontenegroGirl nije na forumu   Odgovori sa citatom