Predvidjanja i prorokovanja bez prisusva Sv.Duha ,za mene i vecinu vernika hriscana nisu istiniti proroci ,ali i djavo ponesto zna o boducnosti to otkriva sa namerom da coveka prelesti i unisti, citat;Mislim da sam ti vec rekao da dobro razmislis pre nego sto pocnes da pises o 'verskoj nepismenosti' jer u moju nisi dovoljno upucen.
Blagoslov koji su dobili vojnici pred kosovski boj je suprotan stavovima pravoslavne crkve, kao i svaki blagoslov koji podstice na krsenje bilo koje zapovesti iz Biblije. Proglasenje cara Lazara za sv. cara Lazara takodje se sukobljava sa pravoslavnim nacelima - velicanje ubice. Kako kaze Levitski zakonik 24 ; 17
Ako netko ubije čovjeka, ima se kazniti smrću' Pod verskom nepismenoscu -tu se podrazumeva da si Bogoslov,da si zavrsio teoloski fakultet usta sumljam ,dokazi diplomu na videlo !!!da si pismen i skolovan nesimljam ,na to sam mislio, a ne da nista neznas o religiji ,dali me razymes tu i ja tu ispadam moram priznati zato i gledam sto manje da iznosim svoju nepismenost i neznanje nego ljudi koji su kroz praksu svojim zivotom i pravoj veri potvrdili i nama posvedocili.Vidi se da nisi Bogoslov a i poznavanje istorije crkve ti slabo ide znao bi da nisam ja proglasio i to izmislio nego to je crkveno..Gde se nalaze mosti Sv,Cara Lazara..?mani ti da se vatas Levitski zakonik 24 ; 17 i da izvlacis kontekste prouci istoriju i religiju imas toga dosta na sajtove svetosavlje .org samo jos kad te nebi mrzelo da citas ,sve je tamo jasno ko noce da zna.
|