Pogledajte jednu poruku
Old 26.01.2008, 05:02 AM   #249
GstopDmobing

GstopDmobing's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 04.01.2008
Default ne već će za to morati neko odgovarati

Citat: Autor citiranog posta Honest liar
View Post
Ako treba, ponovicu ti jos sto puta - nije bilo nezakonito rusenje, nego zidanje.

A ti otvori peticiju na netu, da se ostecenima nadoknadi njihova "imovina".

Ta građevina je stajala dugo vremena posle smene vlasti pa nije nikome smetala...

Ako misliš da je takav način sprovođenja prava i pravda ono što je ispravno, onda razlike između kriminalaca čija je imovina srušena i uništena i onoga ko je to naredio uopšte ne postoji...

To je trebalo bespovratno konfiskovati i koristiti za potrebe ovog društva i ove države... Samo nenormalni ljudi idu rušiti do temelja objekat vredan milione evra... Za to uvek ima vremena, a ne iz besa reagovati emocijama, a ne zakonom...

I šta se dobilo sad kad se iz imovine tih kriminalaca trebaju izvršiti obeštećenja i države i svi onih koji su nedelima pomenutih kriminalaca oštećeni... Država je sama sebi ishitrenim potezima skočila u stomak... Umesto da se obeštećenje vrši konkretnom imovinom i onim što imaš u rukama, strah me je da se takve stvari ne budu rešavale novcem i Tvojim i mojim koji država ubire putem razno-raznih poreza i dadžbina...

Uostalom dao sam Ti primer iz "željno Ti očekivane EU", tj. primer šta radi Italija sa imovinom svoje mafije "Koza Nostre"... Oni kud i kamo imaju sa takvim stvarima mnogo više iskustva nego Srbija... pa ako se već kunete u tekovine "EU" onda se malo i raspitajte šta oni rade u sličnim situacijama u kakvim se tragičnom smrću dr.Đinđića našla Srbija...

Zašto nisu srušene npr. vile i stanovi Slobine porodice (npr.Bambilend), Karića, Arkana, Krmiva, Čumeta i njima sličnih...Zašto je spisak njihove imovine službena tajna ???

Citat:
B92 - 17. avgust 2006.

Ispitivanje (Miloševićeve) imovine

Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

... spisak imovine porodice Milošević ostaće službena tajna ...

Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.
Jel' "B92 Insajder" galamio o ovome, te "B92 Insajder" galamio o onome, a na kraju srušena samo Šilerova... Zašto ???

Ako se država nešto ruši radi kriminalom obezbeđenog kapitala kojim je nešto bespravne izgrađeno, onda neka ruši sve takve objekte redom u Srbiji... Ako se neko radi toga kažnjava, onda neka se radi toga kažnjavaju svi redom u Srbiji koji us tako šta radili... A ako se oprašta nekima i progledava kroz prste a radili su to što nije dozvoljeno zakonom, onda neka se to primeni na sve.. Nije valjda da se "DEMOKRATIJA" i "DEMOKRATSKO PRAVO I PRAVDA" temelje na zakonu i principima "preskakanja prepona"... To koliko ja znam spada pod atletiku i "hipodromske" sportove ...

Poslednju izmenu radio/la GstopDmobing: 26.01.2008 u 05:09 AM.
GstopDmobing nije na forumu   Odgovori sa citatom