Ispravko
Ako te ja nesto razumem ubio me bog.
Pa sta si se uhvatio samo za to sta je bozije, sta je rekao apostol itd. Bez uvrede, ali nemoj da si toliko ogranicen. Pa nemoj da se toliko slepo drzis tih knjiga koje citas i kojima se da izvines zaludjujes.
Iz teme druge diskusije sam shvatio da nisi vezan za pravoslavlje i da propagiras neke ideje koje su barem meni licno strane.
Pa sta je satansko u lepoti zenskog tela. Nisam perverznjak ali mislim da je videti zensko telo, zenske grudi i ostalo na zeni, zaista lepo i ne mora odmah da vodi u nekakav greh. Sta tu nije bozije. Pa jel' bog stvorio coveka i zenu. Pa jesu li Adam i Eva bili goli u pocetku? Pa da je to greh onda bi oni bili u startu odeveni do guse i nema greha.
Ne zelim da te vredjam jer vidim da pricas pristojno i propagiras neke stvari koje su iz nekih knjiga koje citas ali mislim da nisi u pravu po pitanju onoga sto je greh i da si izgubio svoj identitet.
Ako je nesto gresno onda prihvatam ubistvo, pljacku, crnu magiju, drogu, skrnavljenje crkve i grobova i slicno.
Sex, golo zensko (pa i musko) telo, vodjenje ljubavi, razmisljanje na tu temu i slicno ne moze i NE SME biti greh. Pa ne svodi se zivot na prostu reprodukciju i na citanje nekakvih knjiga i zaludjivanje nekim idejama. Pitam se da li tvoja ideja zabranjuje uzivanje u sexu i stiskanje zuba prilikom oplodnje zene (ako ovo nije malo grub izraz). Ovim ne zelim da budem nepristojan i nije provokacija nego zaista sticem taj utisak citajuci tvoje diskusije.
Ako zena obuce pantalone i sece kosu i ide kod frizera ne samo da nije greh nego je i nesto pozitivno.
Ja zaista ne znam koja te religija (da ne kazem sekta) vodi da to tako smatras ali sigurno ti nije neka, jer ogromnoj vecini ljudi je ovo normalno.
Znaci ovo je moje misljenje koje ne mora i sigurno ne moze da utice na tebe, ali razmisli malo racionalno sta je normalno i do koje granice to ide.
Satana ili djavo rade svoj posao upravo tako - ispirajuci mozgove ljudima i zaludjujuci ih nekim idejama i odbijajuci ih od svkodnevice, nekih malih stvari koje cine zivot lepsim, ogranicavajuci im razmisljanje jer se sva filozofija svodi na jedno - "bog, apostol i sl. i kraj. Ja ne zelim da mislim, oni su sve smislili".
Nemoj tako.
|