|
|
|
|
|
|
|
Ne znam sta je sa tim pricama, i ne znam kakve veze sa njima ima ono sto sam ovde kucao? To je valjda pitanje za one koji su te price pricali. Ja nisam.
Samo, ne vidim kakve veze imaju te price sa vracanjem otete imovine? |
|
|
|
|
a kad je već reč o prodaji ili privatizaciji "Robnih Kuca Beograd" - kupio ih jr VERANO ako se ne varam - kapital ???? pao s' neba... Ili u dilu sa nekim Grcima... I tako milion stvari koje su pokupovane a kapital bistar ko "muljava reka"... Da li je pri tim kupoprodajama razrešeno šta je ustvari čije, šta ko prodaje, šta ko kupuje, čega se neko prodajom oslobađa i rešava, a šta neko kupovinom sve preuzima, itd,itd,itd....
Ili je bilo daj samo da se arči, pa ćemo se posle ćerati i nanovo otimati jedni drugima... da bi dali trećima... jer i sudovi moraju nešto na kraju krajeva raditi...
Npr. šta spada osim lokala, radnika i imovine u Robne kuće Beograd... Dugovi... Nacionalizovani objekti... Ko će njih vratiti... I jedne i druge... Kako je nešto moglo biti prodano "u đuture", ako se zna da je država do nekih delova toga što prodaje došla nacionalizacijom... Ako je neko preuzeo nečije dugove i zna za to, onda se ako je iole ozbiljan biznismen trebao raspitati i šta je čije vlasništvo bilo nekada i danas u toj "stvari" koju je kupovinom preuzeo...
Jel' to ne spada pod ovu temu ??? Ja mislim da spada itekako...