Pogledajte jednu poruku
Old 12.01.2008, 05:38 PM   #16
Jaca_VS

Jaca_VS's Avatar

Status: Superwomen
Korisnik od: 25.10.2006
Godine: 22
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Jaca_VS Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Jaca_VS
Wink

Za pocetak 30 pitanja,kasnije cu dodati jos.:D - Bas mi je milo, em drago...

Licna karta i opsti deo

1.Ime (i prezime ko hoce)? Jadranka (prezime: jesen)
2.Datum i mesto rodjenja? 19.10.1986. Vrshac, lepa varosh...
3.Mesto stanovanja? Vershac... :P
4.Da li si vise za zivot u kuci ili stanu? U kuci, ne moram da postujem kucni red od 14-17h. :p
5.Horoskopski znak? Libra...
6.Boja kose i ociju? Tamno, svetlo smedja, zavisi kako gledas i ochi braoooooonn..... :P
7.Najlepse zensko/musko ime? Mia/ Ivan, Nemanja, Mateja
8.Da li konzumiras kafu/cigarete? Kafu da, Jacobs 3u1, cigarete not. Probala, nije mi se dopalo, bacila.
9.Prva misao jutros? U jbt, 12h vec. :p
10.Tvoje savrseno mesto za zivot? Hm... Neka lepa kuca izmejdu periferije i centra, sa mnogo zelenila i bazenom...

Detinjstvo Weeeeeeeeeee...
1.Kakvo je vreme bilo na dan kad si se rodila/rodio? Uf... Sijalo sunce i brali se ku'ruzi. :p
2.Da li se secas teksta bar jedne pesme koje su ti pevali kad si bila mala/mali? Hm... Ne bas... Pevali su mi svasta... :p
3.Koga si najvise oponasala/oponasao? Babu.. ;p
4.Sta te je najvise interesovalo? Sve zivo.
5.Prva simpatija? Igor...
6.Omiljena igracka? Lutka Marija, hm... Gde li je sada? A da, eno je na njenom mestu, sedi... :p Lici na Nemicu iz one serije sto je bila pre, zaboravila sam kako se zove, ali znam da je jedna od uloga imala ime u seriji Tami.
7.O cemu si mastala/mastao? O svemu i svacemu...
8.U sta si verovala/verovao kao mala/mali,a ispostavilo se da nije tacno? Da deda Mraz ima irvase... :p
9.Da li si imala/imao neke kazne i koja ti je najteze padala? Ja sam bila dobro dete... :p
10.Koju drugaricu/druga iz detinjstva ces pamtiti ili ti je zao ako se vise ne druzite? Hm... Prve najbolje drugarice sa kojom se vise ne druzim zbog njene mame. Ali kad pogledam sta je sada postala, prosto mi i nije zao tako...

Roditelji Blah! ;p
1.Da li zameras nesto svojim roditeljima? Mhm... Sto se nekad mama duri bez potrebe, pa onda ne pricaju po par dana... :p
2.Sta najvise cenis kod njih? To sto su uvek tu za mene i svasta mi dozvoljavaju...
3.Koji njihov postupak prema tebi te je iznenadio? Hm... Kupovina poklona za kraj srednje skole, nisam ni znala da ce to da kupe... Tj. ovaj fon sto imam sada i kupovina kompa za rodjendan, mesec dana unapred... :p
4.Sta od njihovog vaspitanja ces se truditi da preneses svojoj deci? Sve...
5.Da li imas brata/sestru?Ako nemas,da li bi volela/voleo da imas?Ne. Volela bih starijeg brata karaktera kao Ivan.
6.Sta smatras najvecim poklonom od njih (materijalni i duhovni)? Materijalni, pa nemam pojma. Onda bi sve trebalo da bude sto je od njih, a duhovni, sto sam ovakva kakva sam zahvaljujuci njihovoj brizi o meni.
7.Najveca svadja izmedju tebe i tvojih roditelja? Razlog i ishod? Sa tatom se ne svadjam, sem leti kad malo preteram u izlazenju, pa pocne da mi tripuje nesto, ali to je kratkog veka, a sa mamom za svaku sitnicu,jer uvek zakera nesto kao neka baba... Ali dobro, pomirimo se brzo, posto ja kazem sta imam.
8.Kada su te roditelji najvise podrzavali u zivotu? Po pitanju faksa... Nisu mi dozvolili da pauziram godinu... I ispalo da je dobra odluka...
9.Koliko puta su oni bili u pravu naspram tebe? Hm... Pa vise puta, a sad situacije, razlicite...
10.Da li mislis da si nekad razocarala/razocarao svoje roditelje? Kada? Mozda kad nisam uspela na ekonomiji... Ne znam...

Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

A sta zapravo predstavlja ova slika???
Tamo daleko, na drugoj strani sveta, gde Sunce sija toplije nego ovde, i gde drvece raste tri puta vise, postoji jedna zemlja zvana Veselija, a ja u njoj imam jednu osobu koja mi jako mnogo znaci i koju jako mnogo volim. Jaca wowi Igora...
Jaca_VS nije na forumu   Odgovori sa citatom