Pogledajte jednu poruku
Old 12.01.2008, 05:17 PM   #14
bajkerrr

bajkerrr's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.11.2007
Godine: 26
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku bajkerrr

Licna karta i opsti deo

1.Ime (i prezime ko hoce)?Nenad
2.Datum i mesto rodjenja?1982, Kraljevo
3.Mesto stanovanja?Kraljevo-Suiss
4.Da li si vise za zivot u kuci ili stanu?kuca ili stan sve jedno samo da ima prostora
5.Horoskopski znak?rak
6.Boja kose i ociju?crna , braon
7.Najlepse zensko/musko ime?Jovana
8.Da li konzumiras kafu/cigarete?kafu da,cigarete ne
9.Prva misao jutros?sta da radim danas jer me ubiva dosada
10.Tvoje savrseno mesto za zivot? SRBIJA i samo SRBIJA

Detinjstvo

1.Kakvo je vreme bilo na dan kad si se rodila/rodio?suncano i toplo barem su mi tako rekli
2.Da li se secas teksta bar jedne pesme koje su ti pevali kad si bila mala/mali?ringe ringe raja doso cika paja.....
3.Koga si najvise oponasala/oponasao?neam pojma
4.Sta te je najvise interesovalo?da pravim haos
5.Prva simpatija?uh ne secam se davno je to bilo....
6.Omiljena igracka?vozici ''cu cu''
7.O cemu si mastala/mastao?da porastem
8.U sta si verovala/verovao kao mala/mali,a ispostavilo se da nije tacno?u duhove...kekeke
9.Da li si imala/imao neke kazne i koja ti je najteze padala?da je jedna bilo bi dobro nego mnogo vise
10.Koju drugaricu/druga iz detinjstva ces pamtiti ili ti je zao ako se vise ne druzite?ne znam

Roditelji
1.Da li zameras nesto svojim roditeljima?imam mnogo stvari
2.Sta najvise cenis kod njih?postenje
3.Koji njihov postupak prema tebi te je iznenadio?kada su mi poceli da zabranjuju izlaske a bio sam punoletan
4.Sta od njihovog vaspitanja ces se truditi da preneses svojoj deci?veru,postenje i itd.
5.Da li imas brata/sestru?Ako nemas,da li bi volela/voleo da imas?brata
6.Sta smatras najvecim poklonom od njih (materijalni i duhovni)?ljubav
7.Najveca svadja izmedju tebe i tvojih roditelja? Razlog i ishod?uh bilo je mnogo svadja izmedju mene i njih ali uvek sam ja bio u pravu.
8.Kada su te roditelji najvise podrzavali u zivotu?kada su odlucili da me dovedu da idem u skolu i skolujem se gde se sada nalazim tacnije u (Suiss)
9.Koliko puta su oni bili u pravu naspram tebe?ne znam tacno samo znam da sam ja dosta vise puta u pravu a ne oni
10.Da li mislis da si nekad razocarala/razocarao svoje roditelje? Kada?jednom , a u vezi cega i kako ne bih da pricam.
bajkerrr nije na forumu   Odgovori sa citatom