Tema: Papa Štrumf
Pogledajte jednu poruku
Old 10.01.2008, 01:39 AM   #1
Akki

Akki's Avatar

Status: ČIČA MUZIKANT
Korisnik od: 22.08.2006
Godine: 30
Pošaljite poruku pomoću ICQ-a korisniku Akki Pošaljite poruku pomoću AIM-a korisniku Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Akki Pošaljite poruku preko Yahoo korisniku Akki Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Akki
Default Papa Štrumf

Zbog plave kože i bijele brade 57-godišnji Paul Karason sve asocira na mudrog vođu plavih šumskih stvorenja. Sada je javnosti odlučio otkriti skrivani "recept" za svoj plavi ten.

Stanovnik Kalifornije poznat pod nadimkom Papa Štrumf otkrio je svoju tajnu, odnosno kako je, sasvim slučajno, poplavio.

Paul Karason (57) iz Madera svoju je ''tajnu'' otkrio u NBC-jevom Today Showu.

Naime, nakon očeve smrti prije 14 godina obolio je od dermatitisa kao posljedice stresa, te se odlučio liječiti sam u kućnoj radinosti pripravljenim koloidnim srebrom, starim lijekom koji je bio u širokoj upotrebi prije pronalaska penicilina.

Nadimak mu ne smeta. ''Gdje god da odem ljude asociram na Papu Štrumfa... navikao sam se na to. Ne smeta mi.''

Od domaćeg lijeka nije mu samo poplavjela koža, nego nije ni izliječio dermatitis. No, kaže da tretman nije bio potpuno beskoristan. Zahvaljujući drevnom lijeku izliječio je gastritis, sinuse, a riješio se i artritisa.

Srebro se do 1999. moglo naći u nekim lijekovima u SAD-u, kada je zabranjeno jer zbog njega koža plavi.

Akki je trenutno na forumu  
Marketing: