Prema poslednjem istraživanju Cesida, Nikolić u prvom krugu dobija 100.000 glasova više od Tadića, ali Boris u drugom krugu pobeđuje.....
UKUĆANKA VB U KAMPANJI VELJE ILIĆA
Bivša ukućanka „Velikog brata" Nataša Ilić uskoro će se uključiti u kampanju svog prezimenjaka Velimira Ilića za predsedničke izbore, saznaje Press.
Nataša Ilić je dugogodišnja članica Nove Srbije, bila je predsednik omladine ove stranke, a trenutno je predsednik Upravnog odbora Istorijskog arhiva u Nišu. Ona je na tu funkciju izabrana upravo kao kadar Nove Srbije.
Velimir Ilić kaže za Press da će se u njegovu kampanju uključiti i Nataša i mnogo poznatih ličnosti.
- Nataša je u kampanju uključena od samog početka, samo što je nema na slikama. Pored nje, računam na podršku još nekih javnih ličnosti. Ono što je u ovom trenutku sigurno, jeste da će se na mom završnom predizbornom mitingu u Beogradu, 17. januara pojaviti Bora Čorba - priča Ilić. On kaže da bi na mitingu u Beogradu voleo da vidi i Vojislava Koštunicu.
- DSS se već uključuje u kampanju. Bilo bi mi drago da se u Beogradu pojavi i moj prijatelj Koštunica, ali to zavisi od njegovih obaveza. Voleo bih da vidim i Cecu i Seku. One su odlične pevačice. Svi oni, u mojoj organizaciji, pevaju za Srpsku novu godinu - Ceca u Čačku, Seka u Nišu, a Čorba u Valjevu!
(S. V.)
press