Pogledajte jednu poruku
Old 20.12.2007, 02:33 PM   #8
Honest liar

Honest liar's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.05.2007

Citat: Autor citiranog posta LiquidJesus
View Post
Deda mi je spasen iz logora iz nemacke od strane nemca koji ga je primio da radi na farmi, i tako je preziveo WW2.
Ok.
Logor je bio nacisticki.
Tvoj deda nije otisao u logor kao kriminalac.
Robovao je to sto pripada drugom narodu.
To je nacional-socijalisticka ideologija na delu - arujevci ce vladati, a ostali robovati.

Covek koji je spasao tvog deu je Nemac, ali nije bio nacional-socijalista.
Spasavajuci coveka drugog naroda i jezika, pokazao je svoju humanost i neslaganje sa Hitlerovim rezimom. Da su takvi u Nemackoj bili u vecini, Hitler ne bi prosao.

Citat: Autor citiranog posta LiquidJesus
View Post
Kao drugo J92 sto je nalepio etiketu neonacisti pa svi slepo poverovali to necu da komentarisem, to su bili Srbi nacionalisti a ne neonacisti, normalno ne mogu da odgovaram na svakog pojedinca.
Tvoju odgovornost niko i ne trazi.
Ali, sta na skupu Srba nacionalista traze recimo Slovacki nacisti?
To je neki internacionalizam nacionalista?!

Oni su sami sebi izabrali i ime i simbole pod kojima ce se pojaviti u javnosti.
A to ime i ti simboli imaju svoje znacenje - i ono je uvredljivo za sve koji su bili na drugoj strani u II ratu. I do sada se tih simbola niko nija javno odrekao u ime pokreta.

Ne znam iz kojih razloga branis Nacionalni stroj, ali si prvi od koga sam dosad cuo (ili procitao) da oni nisu nacisti.

B92 zavboravi - to je samo jeftino pravdanje.
I Velja se tako pravda - kad ga novinar pita sta mu to radi brat po Cacku, on skace, sutira ga, naziva ga pederom. Ali, ne odgovori na pitanje!
Ili, kad ga pitaju ima li dozvolu za gradnju klinike, on optuzuje da mu siluju ovce.
I opet - ne odgovori na pitanje!

Napad je najbolja odbrana, ocigledno.

Jbt, na kraju novinari ispadnu krivi za se sto ne valja u ovoj zemlji?!