Pogledajte jednu poruku
Old 19.12.2007, 06:37 PM   #69
Ivaan

Ivaan's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 27.05.2007
Godine: 28

Citat: Autor citiranog posta dollar
View Post
Hahah i ne moras komentarisati nesto u sta nisi dovoljno upucen. Niko te ne tera.
Znaci, ta laz o sletanju na Mesec se siri i do Australije, i svi su upuceni da je to laz. Znaci, opet bi gomila ljudi o tome bila upucena, ali niko ne bi nista otkrio Tim ljudima treba odati postovanje. Na hiljade ljudi cuva jednu od najvecih tajni u zadnjih 50 godina (a i vise) i niko nema nameru da progovori :D
Izvini, molim te, a ti si upucen? Kada si tako upucen u sve, zasto mi ne odgovois zasto je Jordell Bank pratio Luna 15, a ne Rusi koji su po tebi, to mogli sami da rade? Drugo, jel ti mozda znas koliko je ljudi van NASA-e bilo prisutno tu kad se signal primao sa Apollo 11 i o kom se broju ljudi radi? Onda, u vreme kada se sve to desava planeti preti najveca opasnost od nuklearne katastrofe. I kad jednom budes shvatio da Apollo 11 nije bila misija koja je imala za cilj da obogati nauku, kao sto ni stvaranje NASA-e to nije bilo, i da ovo covecanstvo unapredi svojim odlaskom na Mesec, nego rivalstvo sa Rusijom i trka sa njima ko ce da bude prvi na Mesecu, mozda ces biti spreman da prihvatis i neke druge stvari. Zasto Amerikanci sada ne odu prvi na Mesec, da pocnu da kopaju Helium -3 pre svih? Danas imas gomilu pojedinaca ciji moto "Cilj opravdava sredstvo" je sasvim ispravan iz njihove tacke gledista, a da ne pricamo o nekim vecim mocnicima i drzavama, kao sto je Amerika.
Citat:
Pa i ne moze da je ospori. Uostalom, od kuda radio signal koji su oni uhvatili? Znaci, imaju koordinate, sa tih koordinata hvataju radio signal, a Apollo se nalazi na nekom drugom mestu? Ili su mozda zaista poslali neku letelicu sa nasnimljenim razgovorom, koja je slala radio signal? Kakav su signal oni mogli da uhvate, ajde objasni molim te.
Mislim da je poenta sa radio signalom, to da on ne moze da bude dokaz da li je neko sleteo na Mesec ili lebdi tamo negde. A ti si tvrdio da su Rusi mogli tacno da znaju da li su Amerikanci sleteli na Mesec ili ne. Ja jos nisam dobio odgovor cime su to mogli da znaju i da li su to i posedovali.
Ivaan nije na forumu   Odgovori sa citatom