HA HA. Prvo za baku. Pa nisam bre ja mislio toliko bukvalno koliko si ti shvatio. Ali sta da ti radim

. Pa bake cijucu i ijucu, ali nesto i pogode

. A sto se tice vanzemaljaca ne kazem ja da ce oni bas doci u Ameriku mislio sam samo da su ameri isuvise zasli u neke vode gde je sve isplanirano i programirano pa i ti filmovi ili vec sta. Sve je to ustvari deo jedne "magije" koju oni ostvaruju kroz svakodnevicu. Mislis li da su veliki dogadjaji na njihovim prostorima bas apsolutno slucajni:rolleyes:.
A bas ti je lepa misao da ako si sposoban i preduzimljiv mozes da se malo po malo obogatis. Pa to je apsolutno tacno ali zar ne mislis da zvucis kao sto je svojevremno zvucao "mali" Marko Milosevic kada je izjavio da je svoje prve pare i kasnije obgatstvo stekao tako sto je nosio gajbe i dzakove. Pa svi mi znamo da moze malo po malo do bogatstva, ali 'ajde kad je tako jednostavno. Masa ljudi ili nema uslov za kredit, ili se boji da se ne "zaglibi", ili nema vezu za pocetak, ili jednostavno ne moze da se seti. E oni cine vecinu koja zivotari i u ogromnom su broju. Lepo kazes da ponekom uspe, ali mora da bude hazarder. Malo ih je procentualno.
A