Nije istina da moras da budes lopov da bi bio bogat. Sposobni ljudi koji znaju znanje, koji imaju smisla za biznis i te kako mogu da zarade. Tesko je ocekivati da se jedan radnik u fabrici obogati, jer mu je plata jedva dovoljna da prezivi. Mada znam ljude koji su na osnovu toga sto rade, uspeli da dobiju kredit od banke i da kupe neke manje nekretnine, pa sve vece.. i tako obrnuli ipak velike pare. Takodje, ima ljudi kojima je preko glave da rade za nekoga, pa su zapoceli sopstveni posao. Jednom kad si "svoj gazda" zivot je sasvim drugaciji. To su mahom ljudi hazarderi, koji su se usudili da rizikuju i uloze novac u nesto. Kapital je veoma bitan za svaki pocetak nekog biznisa i bez njega tesko da moze da se bilo sta uradi, ali zar nije tako u celom svetu, ne samo u Americi. Amerika mozda bode oci, jer pruza vise mogucnosti od ostalih zemalja, veci kapital, pa i vecu dobit.
To sto kazes da je "dato na uzicu" je apsolutno tacno, samo sto to nije slucaj samo u Americi, vec u celom svetu je ista stvar. Radis, zaradis i potrosis.
A sto se tice diranja u privatnost, mislim da vlada opsta paranoja. Danas je sve kompjuterizovano, svako obavestenje mozes naci na netu, mozes da platis racune preko neta, mozes sve. Normalno je da ako sve to treba da funkcionise, da su podaci pohranjeni u sistem. Nema jare i pare, bato.
Filmovi su samo mastarije.. ovo sto si izjavio je kao da slusam moju pokojnu baku. Iju Iju.. doci ce nam vanzemaljci..... ma hajde :D