Mozda je A.fina zemlja ali... Nisam bio ni blizu nje da bih dao pravo misljenje, medjutim imam kuma koji tamo zivi 25 godina i koji bukvalno place kada dodje ovde i mora da se vrati nazad. Znam ja da je on nostalgican i da je to 70% posto zbog toga ali covek ima problem sa Amerikom. Prvo, kaze da moze da se radi, zaradi i zivi od toga. Ali tvrdi da je to kraj. Ako hoces da si bogat moras da opljackas nesto. Sve ti dato na uzicu i prosto i ne primetis to. Drugo kaze da su im toliko savrseni kompjuterski sistemi i baze podataka da jednostavno ugrozavaju svaciju privatnost sto ljudima jako smeta, a o tome se i ne prica jer je "sitnica". Itd. Itd.
Sve u svemu to su pojedinosti. Voleo bih da odem da vidim ali da se vratim. Mislim da Ameri nemaju svetlu buducnost (verovatno dalju), a interesantno je da su snimali filmove koji je vrlo podsecaju na stvarne dogadjaje, s tim da su filmovi stariji bar pet godina?? Neki filmovi su za sada samo odgledani kao film.HM.
Ako malo pratimo hronologiju verovatno bi sad trebali da dodju oni vanzemaljci. Posle neka zaraza, onda potop istocne obale, atomski udar

. Mozda je malo preko reda,ali nema veze.
KAZU: COVEK SAM TRAZI DJAVOLA, A NE DJAVO COVEKA

.