Pogledajte jednu poruku
Old 16.12.2007, 07:28 PM   #31
tozzinjo

tozzinjo's Avatar

Status: Banovani korisnik
Korisnik od: 12.11.2007
Lokacija: gde zivim ili gde prezivljavam?kakva bre lokacija? nelociran. sta'sh sad, a?
Godine: 32
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku tozzinjo

Citat: Autor citiranog posta yeca
View Post
zanimljivo je da svi pljuju koelja, a on samo stancuje knjige ;]

mislim da je isti sindrom i sa Cecom u ovoj zemlji
upravo ta paralela.

e da...ne znam zashto se pljuje kafka toliko, koji je predivan..mada ima to "prokletstvo jedne knjige" ..kao sto i orvel, kad ga spomenete, svi se sete 1984, eventualno neko zivotinjske farme i toe to...dobro, nije bash da je ijedan od ove dvojice bio neshto plodonasan pisac u smislu velikog broja napsianih knjiga....ali su po meni oba kapitalna. sto se orvela tiche, imaqm skoro sve ustvari sve sto je izaslo na sh jeziku plus par pamfleta originalno izdatih za penguin books i to je manje vishe sve, ako ne rachunamo njegove pesme i chlanke za studentske novine i mozda par kolumni za vreme drugog svetskog rata u glasniku socijalistichke partije engleske...pa opet, meni je npr kataloji u chast od njega-mnogo , da ne kazem bolja(ukusi su razliciti) ali sigurno mnogo draza i emotivnija knjiga od dve famozne po kojim ga svi znaju...

edit - aenima sad videh tvopj prvi opst na prvoj strani...hmmmm...kako sam ti vec rekao na rivu-u: king je horor paolo koeljo)) s tom razlikomshto king ipak ima par izuzetnih dela iako je vecina trash...naravno mrachna kula na prvom mestu

Poslednju izmenu radio/la tozzinjo: 16.12.2007 u 07:33 PM.
tozzinjo nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: