Nerado ucestvujem u ovoj diskusiji jer mislim da je osoba o kojoj pricamo totalno bezvredna i ne zasluzuje moje vreme, ali moram i ovo cu reci samo jednom. Jadni smo mi kad nam ljudi poput ovog truju zivote i jedu vreme. Nista licno, ne zelim da potcenim i ponizim nikog, ali zar da pravimo zvezdu od nekog neradnika (licno i pouzdano to znam), od coveka koji misli da je mnogo IN ako izlupeta sve sto mu padne na pamet, od nekog ko se pravi pametan jer je ispalo da svi gledaju u njega kao u nekog ko samo prosipa mudrosti i "duhovitosti" itd itd. BLJACK. ZALOSNO

Par puta sam ga slusao silom prilika i pojeo me njegov stid umesto njega

. Velika vrlina i velika mudrost je
ne reci sve sto mislis u svakom trenutku, vec odmeriti i odvagati receno, a nije vrlina tipa "JA SVE KAZEM U OCI JER SAM POSTEN I OTVOREN". EEEJ to svako moze, a moze li svako da bude mudar i odmeren. Pa da je tako ne bi postojalo nista sto regulise norme ponasanja pocev od bontona pa dalje. Te i ovaj Miki. Mislim da apsolutno odgorvara glupoj emisiji u kojoj ucestvuje i uredu. Ko zeli da ga gleda neka ga gleda, ali SAMO TU I U TOJ GLUPOJ EMISIJI. Ljudi ne dajte da se ovakvi modeli ponasanja sire i pojavljuju na drugim televizijama, novinama, reklamama itd. ZASTITITE NAS O VI MOCNI I VELIKI TV MAGOVI.