Pogledajte jednu poruku
Old 13.12.2007, 06:24 AM   #30
sucubus

sucubus's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 12.01.2007
Godine: 18
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku sucubus

Ne znam, ja cu izgleda "Stranca" u skoli raditi tek sledece godine... ovo sam citala za svoju dusu, i bez ikakve predstave o tome sta to delo znaci, i sta treba da znaci... tako da je moja interpretacija zasnovana samo na delu, nista pored toga nije uticalo.
Mislim da je pogresno uzimati profesorove reci zdravo za gotovo, kada su u pitanju knjizevna dela. Treba obratiti paznju na to kako TI dozivljavas to delo (ako ga dozivljavas uopste ). Ali naravno, znam da postoji gomila profesora kojima moras da ponovis ono sto su oni ispricali/izdiktirali... sve ostalo uzimaju kao netacno. To je, po meni, jako losa stvar, ali... izdrzacemo.
Ovo sto ti je Aenima dala je odlicno, pa... pokusaj da budes hrabra (posto se misljenje autora ovog teksta razlikuje od stava tvog profe), pa napisi nesto slicno...
Srecno na pismenom!

Mislim da nije greska kroz neku pricu razraditi temu,... Takvi sastavi su zahtevniji, ali su zato bolji i zanimljiviji od napisanih obicnih, uopstenih misli o toj temi. Tako da, mislim da bi odlicno prosla kada bi napisala temu sa osvrtom na Kamijevog "Stranca". Opet, zavisi i od profe puno.
Zavisi i od toga da li sastave pises za ocenu, ili pises ono sto ti um nalaze...
Na kraju krajeva, ti znas sta ti mislis o delu, i o kvantitetu/kvalitetu zivota... snaci ces se vec.

Poslednju izmenu radio/la sucubus: 13.12.2007 u 06:31 AM.
sucubus nije na forumu   Odgovori sa citatom