Pogledajte jednu poruku
Old 12.12.2007, 01:48 PM   #25
Huntressa

Huntressa's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 01.03.2007
Godine: 22
Pošaljite poruku preko Yahoo korisniku Huntressa

Ma da.....a pitam drugaricu koja je imala prosek 5,00 u gimnaziji da mi neshto objasni iz matematike nema dve blage. Ishla sam kod nih na chasove i uporedila znanje kod nas i njih.
Chinjenice ja da imaju 3,4 godine geografiju naravno ali to im ne treba za medicinu koliko znam.
I da,jeste plus za nas jer zasita prvu godinu na faxu ili vishoj laganica zavrshi vecina uchenika iz srednje medicinske,jer znaju te stvari.
Ali shta dok ne dodju do tamo???????
I nema to veze sa trudom ili ne,tako da nemoj lupati. Jeis ti ishao u neku struchnu shkolu pa znash?
Jesi ishao na odgovaranja pa uporedjivao? Ja jesam,pa zato i kazem.
Iz struchnih predmeta sam uvek imala najvishe ocene. Ali da li je normalno za medicinsku shkolu tebi profesor likovnog kaze "za 2 mora da se zna cela knjiga,a za vecu se uchi iz udzbenika primenjene umetnosti"???? Tako da nemoj molim te.
Nisi kompetentan da govorish o tome.
Ajde medicinski fax i nekako....ali visha?!!?! Molim te,shta ce tu gimnazijalci???
To je samo nadogradnja gradiva iz srednje,pogotovu znam jer imam neke udzbenike za vishu jer smo pojedine predmete odatle uchili.
Da,i jesam protiv toga da gimnazijalci vechito popunjavaju mesta drugim ljudima.
Imaju Filoloshki,Prava,gradjevinu pa nek idu na shta hoce.
A ne na vishoj se prima 60 ljudi ti iz jedne generacije imash 120 ljudi plus oni od proshlih godina shto nisu upisali i josh gimnazijalci na to!
Jedno vreme im je chak bilo ukinuto pravo da upisuju taj smer.
Iskreno se nadam da ce im opet biti ukinuto a ne da zauzimaju deci mesta koja su se shkolovala za to i hoce da nastave sa tim.
When you're crying in the rain
Huntressa nije na forumu   Odgovori sa citatom