Pogledajte jednu poruku
Old 11.12.2007, 09:16 AM   #22
Delfi

Delfi's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 31
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Delfi Pošaljite poruku preko Yahoo korisniku Delfi Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Delfi

ma propast ziva..ono je sve retard do retarda a da ne govorim za onog mog zemljaka sto je iz istog mjesta kao i ja Slavisa...ono je lazov najveci na svijetu tako je i ovdje poznat isto tako..pa samo pogledajte sta mu pise u biografiji evo citiram

Izjava:

Verujem u sebe jer sam veliki pozitivac i mislim da bih svima dobrodošao u toj kući.
Biografija:
Rođen i živi u Prijedoru. Ima 29 godina. Završio je srednju školu za električara, a trenutno je nezaposlen. Ranije se bavio veleprodajom u Danskoj, gde živi već 10 godina.
....................................
pazi ovo bavio se veleprodajom u Danskoj hehehehhehehhe,,pa mislim da li postoji takva budala koja ce da ostavi takav posao i dodje ovdje u Prijedor u ovu rupu od grada,jeste da je moj isto tako al ono.....pa to sve lazov do lazova..ono je sramota i gledati uopste..cuj dosao mikijev cale da njega kao izbaci..striptizeta dosla heheheh koja za sebe kaze da to nije..lol ma smijesno.............a nema sta nije radila