Pogledajte jednu poruku
Old 10.12.2007, 10:39 PM   #47
Ivaan

Ivaan's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 27.05.2007
Godine: 28

Citat: Autor citiranog posta dollar
View Post
Misije na Mesec su tada bile prioritet, jos od kako je to Kenedi najavio, a plus budzet koji je NASA imala tada nasuprot ovog sadasnjeg. Mada, kad su vec lazirali jedan odlazak na Mesec, zar nisu mogli da izlaziraju jos nekoliko u zadnjih par godina?
Prioritet ili trka da se bude prvi po svaki cenu? Sta im je taj prioritet doneo? Bili su 7 puta zbog donosenja kamenja, postavljanje zastave i ploce, voznje lunar rovera, i sta jos? Tolike pare da bi se donelo kamenje i da bi to pustili da gleda ceo svet, da se to pokaze. Strasan prioritet. A nisu lazirali u poslednjih par godina, zato sto vise ne mogu da laziraju, kao onda. Zato i idu tek 2020. :P
Citat:
Da, to su dve razlicite stvari, ali ako ti ne znas cime su Rusi pratili svoju sondu koja se spustila na Mesec, sta vredi moj odgovor?
Sto ne bi vredeo tvoj odgvor. Slobodno reci.
Citat:
Koje pare je mogao dobiti Kubrik, a da ih vec nema (tj nije imao)?
Mislim, interesuje me jedini razlog zbog kojeg je Kubrik cutao, a njegova udovica progovorila.
Pa mozda je cutao, jer je i sam bio deo te zavere, ako je u njoj ucestvovao. Ja ovde ne tvrdim da je on u tome bio, ali zasto bi tu mogucnost odbacivali.
Citat:
I sto bi Unicorn rekao, zasto Rusija cuti? Novinari prave dokumentarce, a Ruski astronauti i njihov naucni svet cute. Ne mogu da otkriju nesto sto novinari mogu?
Pogledaj ljude iz NASA-e koji kazu da nije bilo sletanja na Mesec. Svi su ili penzioneri ili nedavno skinuti sa nekih pozicija. Hmm ako su sada moralni, gde im je ta moralnst bila pre godinu ili dve? Plasili se za karijeru? :D
Jel to znaci da svako ko odluci da progovri o nekoj kompaniji ili sluzbi u kojoj je radio, posle svog odlaska u penziju i tako otkrije neke tajne koje zna, automtski i laz? Jel treba da se odma odbace takve tvrdnje samo zato sto taj covek vise ne radi tamo i zato sto sada zeli samo slavu? Uostalom, sta bi postigao da je pricao o tome dok je radio za NASA-i? Samo bi izgubio posao i verovatno, ne bi mogao da se zaposli narednih 20 godina.

[MEDIA]http://www.youtube.com/watch?v=iNZjtnsI0IE[/MEDIA]
Ako se ova zastava ne viori, onda ne znam sta je viorenje:P
Ivaan nije na forumu   Odgovori sa citatom