@bunny the ripper
mLogo se izvinjAJEM eo sutra cu obrijati pazuh i to dokumentovati na ovoj temi. sad me mrzi da brijem pazuh jer sam se nazderao kao svinja pa podrigujem. plashim se da ne podrignem dok mi je zilet na kozi pa da ne posecem pazuh...zamisli da nosim flaster pod pazuhom? :zbunjenismajli: al evo sutra brijem pazuh...a i dlake iz nosa.
@dusanonline bezze ti je ta politika da glasas za nekog samo zato sto je tebe podrzao.....skrech maj bek den aj vil skrech jorz..rajt?
a ko sto mozes da vidis, evo sad sam dao svoj glas zemuncu...prvi krug sam glasao za sebe jer su mi konkurenti bili blaaaah. misteri je strasan tip i ogroman zajebant ali nije se nesto potrudio, kapiram da nije ni bio na forumu par dana, inache je super lik i ima britak humor, tako da mislim da bi me preshishao da je imao vremena i volje...sto se tiche atomskog mrava, i on mi je super lik, najiskrenije..simpatican je i zanimljiv ali ne odlikuje ga neki humor. da neko ne shvati pogresno-obojica su mi medju top 5 ljudi sa drugog foruma i obojicu gotivim. to dodushe nije tesko jer tamo i gotivim samo pet shest ljudi
a sad sam glasao za zemunca jer je skroz oke lik, nemam ja dlake na jeziku rekao bih da nije, jebe mi se..ustvari da se ispravim - deluje mi kao oke lik jer ga ne znam...chita bezboznik, to moji drugari iz ns rade i odmah ima plus kod mene

a ni ostatak sivija mu nie losh. kad bi ja i on reprezentovali fudbalske timove, mislim da bi on bio iznad mene na tabeli ali samo po gol razlici, eto pokusavam da budem objektivan. ja i on imamo dva razlicita pristupa..svidja mi se njegov (da je zensko dao bi mu da me vata za sise) a glupo da kazem ali-svidja mi se i moj pristup(bez lazne skromnosti, naravno..da mi se ne svidja ne bih bio takav)
i to je to....
e da
@aenima
ti vrbujes za choveka a yeca za konja....ja se ne bunim...dobrog konja zene vole da jashu pa ti vidi :smajlikojivristiodsmeha: