Pogledajte jednu poruku
Old 08.12.2007, 08:38 PM   #43
dollar

dollar's Avatar

Status: Moderator
Korisnik od: 23.12.2006
Godine: 22
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku dollar

Spomenuo si da su Amerikanci poslali samo dve zivotinje (do tada), zato sam pomenuo ona slanja.
Citat: Autor citiranog posta Ivaan
Mozda su Rusi rekli kako je prosao njihov let, pa Amerikanci nisu ni morali da ga rade.
Mozda?

Gde si procitao da je u Van Alenovom pojasu radijacija kao 40 milijardi atomskih bombi?
Btw, astronauti i jesu ozraceni, ali ne ozbiljno.

Pripreme za odlazak na Mesec i traju dugo. Ne moze sve da se spremi za godinu dana jbt. Druga stvar je ta sto se gleda prioritet misija (zbog para verovatno). A koliko znam, covek na Mesecu i nije vise neka novost da bi ih slali svakih 10 godina. Previse para, premalo informacija za uzvrat. Tacnije, premalo novih informacija. Ne znam doduse koji je cilj sledece misije.
A kako su Rusi mogli da prate let Apolla Cime su Rusi pratili prvu sondu koju su poslali na Mesec? Ne bih rekao da su je programirali da ona unapred zna gde ce se spustiti :D

Citati sa sajta Ivone Zivkovic, od toliko dobrih sajtova o 'laziranju Apollo misije' :D
Da, Oldrin je udario novinara jer ga je nazvao lazovom (inace, da, Oldrin je odbio da se zakune). Posle 30-40 godina jos uvek ga optuzuju da je sve to bila zavera. (Zamisli da si se ti spustio na Mesec, a posle toga, 40 godina te neko napada da je to prevara. Treba da se kunes svakom novinaru koji ti stavi Bibliju pod nos? Ja bih prvi put uradio ono sto je Oldrin uradio posle toliko vremena )

Sto se tice udovice i njene izjave, to je prilicno diskutabilna stvar. Ako je Kjubrik cutao zbog novca, da li ste razmislili o njenom pricanju zbog novca? Ako se Kjubrik plasio da ce ga ubiti ukoliko otkrije istinu, njegova udovica se toga ne plasi? A mozda je samo zelela da postane popularna kao muz :D

Pogledajte samo kakvi argumenti govore u prilog teoriji zavere... Zasto Amerikanci nisu isli na Mesec posle Apollo misije, Oldrin udario novinara, prica udovice jednog rezisera itd.. Hocemo li da pogadjamo zasto su autori svih takvih tekstova novinari (doduse u saradnji sa par naucnika zeljni slave).

edit:
@VuXman
Pisano je vec o tome: http://www.diskusije.net/204907-post15.html
A zasto se pomera dok je on drnda.. pa pazi, na Mesecu postoji jedna sila koju naucnici zovu gravitacija.

Poslednju izmenu radio/la dollar: 08.12.2007 u 08:42 PM.
dollar nije na forumu   Odgovori sa citatom