Pogledajte jednu poruku
Old 08.12.2007, 07:20 AM   #103
atomski mrav

atomski mrav's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 30.10.2007
Godine: 25

meni su samo rekli sine oces da ti mi kupujemo kondome ako te je blam to je bilo negde sa mojih 14,mozda 15 (iako tad jos nisam upraznjavao to,oni su verovatno mislili da je vreme vec da pocnem ili da sam poceo).nikad mi nisu zalazili u to kad sam prvi put i skim samo su mi govorili da se pazim zbog bolesti,evo sad 10 godina posle pa mi jos uvek ponekad kad krenem na neku zurku kazu samo : pazi se sine.

inace su moji vrlo otvoreni po tom pitanju sex i zastita to je kod nas tema od moje 5,6 godine jer sam ja bio vrlo znatizeljno dete i nisam se primao na price o kupusu i rodama pa sam morao da znam kako sve to funkcionise i da se meni to sve lepo objasni,a keva hvala bogu doktorka zubar pa ima brdo knjiga strucne literature pa mi samo otvori knjigu i objasnjava.

ja cu isto tako da se trudim da svojoj deci objasnim i pomognem,necu ja njih nista da pitam kad su i dali su.

eh i da moji nisu provalili moj prvi put jer nisu bili tu i kad samo jednom pricali o tome i kad sam reko kad sam oni su bili u soku.sad ne znam jel to bilo zato sto je bilo rano ili zato sto je bilo kasno

Poslednju izmenu radio/la atomski mrav: 08.12.2007 u 07:26 AM.
atomski mrav nije na forumu   Odgovori sa citatom