Pogledajte jednu poruku
Old 07.12.2007, 06:43 PM   #19
Minea

Minea's Avatar

Status: Moderatorka
Korisnik od: 14.08.2006

Veliki Brat je iskoristio Mikija....
Zashto?
Pa evo ovako dok im je trebala gledanost, drzali su ga silom u kutji, sad kad se blizi kraj naterashe ga da izadje...
VB je znao da ce Miki izatji iz kutje kad mu udje otac...
Jer se ne podnese ali prichaju...Komuniciraju i shto bi ih mirili...
I skroz je oke Mikijev postupak, shto je izashao i ja bih verujete....
Lepo ga je pittao hotjesh li ti izatji ili ja on je rakao ja ostajem, jedan sebichni chovek...Upropastio je sinu pobedu, ako bi je i bilo jer VB zna da bi ga osudili ako Miki pobedi jer se vec odavno shpekulishe da njegov ponovni ulazak nije bio fer...
I zato je VB pozvao Mikijevog tatu u kutju da Mikija istera...Ama ljudi znaju oni sve, a pogotovo poznaju Mikija, shta ste mislili da zeli da ih pomiri, pa oni prichaju..Ali jednostavno kao shto Miki reche neke stvari nisu za TV i to je upravu...
Dostojanstveno je izashao i sachuvao bar malo obraza a VB na chast shto je iskoristio choveka, koji nije ni u malo zavidnoj situaciji, ne zna ni gde tje ni shta tje...
A onaj nandrtalac Djordje mi se toliko smuchio da ne mogu da gledam vishe VB, upravu je Miki nije on bash toliko naivan i jadan....
Pa ako tje mo realno, more ljudi je proshlo loshe u zivotu pa shto im neko zbog toga ne udeli 100.000 evra...Uzas...