Pogledajte jednu poruku
Old 07.12.2007, 06:01 PM   #624
Honest liar

Honest liar's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.05.2007

Da, Marli, tacno je - Srbija nije ratovala.
Da jeste, zgazila bi ih sve. To jos uvek moze, i ovako kilava. Samo, u ratu ne moze da je vodi ovaj zmirkavi, kao sto nije mogao ni pozarevacki seljak. Rat je ozbiljna stvar, i ne vodi se po principu: ja bih malo (ono) ali ako moze da meni ne udje... Nema toga, kad hoces u (ono), budi spreman da ti udje.

Marli, budala je izjavia i javno cestitala narodu Srbije na pobedi. Na pobedi, zbog koje i danas ti na temi o tome kako se zivi danas pricas (tacno) o siromastvu i bedi. To je njegova ostavstina narodu koji ga je podrzavao i birao vise puta. Znaci, ako ponavljamo, to radimo rugajuci se njemu (a pomalo i nama samima).

Sve sam dobro razumeo, samo hocu namerno da budem ironican - oduzmi iz Kostunicine ili DSS-ove politke Kosovo, i pogledaj sta je ostalo? Samo mrznja prema DS, nista vise!
Kostunica i DSS su i nama i Djindjicu podmetnuti, i to od onih iz Knez Mihailove. Kao sto su izmislili Slobodana, tako sada guraju ovoga. Iz one zgrade kojoj bih zazidao prozore, sa sve clanovima u njoj. To je sustina price o Kosovu.

Koje je vec otislo, protivno volji nasih mudraca.