Pogledajte jednu poruku
Old 06.12.2007, 11:39 AM   #44
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006

Citat: Autor citiranog posta sucubus
View Post
E pa ovako.
Prednost kandidata kog predstavljam je ta sto je on od krvi i mesa.
Da, jeste. Jer su ovi, koji su opisani od strane ocigledno PREZADOVOLJENIH zena, sa druge planete. Bozanska bica. Nesto tu ne stima, bre! Pogresile su negde u opisu (ko zna sta im je ponudjeno zauzvrat!), nemoguce da su savrseni!
Kod mog se zna. Ono sto vidis, to i dobijas. Nema lazi, nema prevare.
Bozansko bice, HA!!!

Jbt, si ti citala sta sam ja napisala? Ovaj moj pacenik je hteo da patentira lenjost, ali ga pretekao Buda!!!

Covece, nije bio u stanju da ode do poste, pa mi se disc, koji sam mu poslala za rodjendan, vratio nazad!!! Eeeeeej, zamisli ti koliko je to lenjo????

...pa je jos vasljiv, onako ...sav je ..iskreno receno...strokav, da ne kazem fuj. Nema bas neka ramena, reklo bi se da je sitan, i ako je godinama igrao vaterpolo i fudbal...

...dobro, nije on sitan, nego sam ja krupna. (da ga ne prekoljem bas u startu).

A taj tvoj? Hm, kako da kazem: Postujem ja tog tvog zbog toga, sto nikad anije odustajao od krvavih obracuna samnom. MEDJUTIM!, mnogo mi se on nesto trudi, a rezultati su ...pa reeeeeecimo osrednji. Da da...

Kod ovog od sandoline me iskreno nervira njegova pokunjenost. Samo nesto kenjucka, samo se vucara, pa tamo, pa ovamo, pa joooooj, sto je nemaaaaa, rac palac....nervira me to!
A moram ti vala reci, da sam se cak i iznenadila odabirom njegovog zanimanja. Jeboooooote, on mi je neka avangarda, alternativac, ovo ono, a ovamo mi radi neki skuceni posao tipa: kancelarija, sedenje po celi dan, ni trun akcije...

haH !

Ako hocemo iskreno, ni jedan nije za qrac, ali eto ...NASI SU, jeb' ga, moramo da trpimo!