Pogledajte jednu poruku
Old 06.12.2007, 03:47 AM   #32
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006

Citat:
P.S. Aenima, daj molim te bar ti nešto kako valja...
Ove dve sam čula iiiii šanse nema taj njiN...
Moj muskarac je neprimetan, ali uvek prisutan.
Kao sto rece opis grupa "RiV - Kru" - "dosao je da vidi koji se to skot krije iza nick-a Aenima ...i ostao".

Muzicki ukus? Definitivno nepogresiv, od ISIS do klasicne muzike, pokriva ceo spektrum.

Najvece meni poznato deriste, decko sa najzanimljivijim mogucim fakultetom & verovato jedini muskarac u cyber svetu, za koga nikada nisam sigurna da li se zeza ili je ozbiljan.

Ima mana i to uzasnih mana, medjutim, sve svoje manje prekriva neverovatnim sharmom a la klinac, tako da ne znas nikada, da li da se smejes ili da places kada pocne da ti prica o tome, kako je u stvari los.

Mozda jedina stvar, koju bih kod njega promenila, je njegova opsesija crnim cajem. Ne mogu da razumem kako covek moze da pije to, ali je to mozda sve pitanje ukus, posto mene od te tekucine uzasno boli zeludac.

Zamislite drage moje, upoznam ja njega i prvi put naletim na muskarca, kome ne mogu da preporucim ni jednu jedinu knjigu, jer je sve koje sam ja citala, on odavno procitao. Dosla sam u situaciju da mi prvi put u zivotu neko preporucuje knjige...i to dobre.

Zamislite drage moje....da li ste vi od vasih muzjaka dobile ovakav poklon?

Vi znate da ja volim TOOL. 13. Decembra 2006 sam prvi put videla TOOL uzivo. Samo 7 dana kasnije postar mi je doneo paketic, na posao. Otvorila sam. Unutra je stajala knjiga, sa posvetom:
"Za tvoj najlepsi dan u zivotu...13. decembar 2006, knjiga ZH-MNZ"

Hocete jos, zar ne? Kasnije...kasnije...ne mogu sada da pisem...srce mi je u grlu, steze se, ne mgou da disem...osecam se kao ...osecam se kao 06.09.07 u hali Pionir....aw!

Pa... enjoySARMA!