Pogledajte jednu poruku
Old 04.12.2007, 12:25 PM   #28
tozzinjo

tozzinjo's Avatar

Status: Banovani korisnik
Korisnik od: 12.11.2007
Lokacija: gde zivim ili gde prezivljavam?kakva bre lokacija? nelociran. sta'sh sad, a?
Godine: 32
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku tozzinjo

eee je l smem ja da glasam za sebe?

fak..i da ne smem, kasno je, vec sam glasao

paaaaa dragi moi i drage moe, posto se predizborna kampanja zahuktava, duzan sam da vam na uvid dam neke stvari kojima cu steci (ili izgubiti, kako kod koga) poene na ovom nadmetanju..MADAFAKIN EXKLUZIVNO - AENIMA INTERVJUISHE TOZZU:

Citat: Autor citiranog posta Aenima
View Post
Cenjeni gospodine Buruchaga
Citat: Autor citiranog posta tozzinjo
View Post
izvol'te Ga, mlada damo
View Post
Naprasno ste postali jedan od najvecih favorita u izboru za superman-a, sve zahvaljujucu vasim krajnje jebozovnim prstima.
View Post
oh, hvala..ja se inache bavim spasavanjem kitova i ekologijom kao i borbom za mir u svetu, za ovo natjecanje nisam ni znao, prijavili su me moji super drugari iz njujorka koji redovno chitaju vash forum.stoga se izviNJAEM shto do sad nisam odgovorio na sve ovo, imao sam neke frke sa kishnim shumama pa sam bio opravdano odsutan.
pa..shta da vam kazem, mozda zvuchi lazno skromno..ali ne mislim da imam jebozovne prste...mozda mi je samo prstenac jebozovan.
View Post
1. Kako se osecate povodom izbora? Trema?
View Post
posto su to izbori, znaci da sam se izborio za to. rodjeni sam (iz)borac..i..naravno da imam tremu, kao pred prvu brachnu noc. sad, ne znam bash kakva je trema prve brachne noci poshto istu ne doziveh (iako sma imao dosta "predbrachnih noci"ali to se ne rachuna zar ne?)
View Post
2. DA li ostali uopste imaju sanse?
View Post
naravno, kako da ne. ja mislim da i psihofizicki ugrozeni neandertalci poput jednog doticnog gospodina za kog vam necu reci da se zove igor-imaju vishe shanse od mene. srbi su slabi prema osobama sa ivaliditetim bilo da je taj manjak na dushevnoj ili fizickoj bazi, svejedno.
View Post
3. RiV Kru - Da li ocekujete represalije na vasem maticnom forumu od strane MisterI-ja, koji tamo urgira kao "adminitrator"?
View Post
represalije? neeeeee. mozda samo detaljniju anal-lizu mene od strane dotichnog..tj, moze da me komotno iz-anal-lizira.
View Post
4. Imate li taktiku za vrbovanje (zenskog) glasackog tela?
View Post
ah, pa naravno, draga moja. lepo ste rekli - ""vrbovanje". imam vrbov prutic i njim cu da shibam po guzi sve lepe devojke koje budu glasale za mene. mislim da im je to najveca nagrrrr..pardon-kazna.
View Post
5. Sta bi ste porucili vasoj konkurenciji iz grupe RiV Kru?
View Post
riv kru, mozhe da mi shi-pu, bash me briga shto je neko pri-glup. ja sam tip-kul
View Post
Hvala najvise
View Post
zavaljujem i ja vama
tozzinjo nije na forumu