Pogledajte jednu poruku
Old 03.12.2007, 04:53 PM   #1
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006
Exclamation Superwoman - Grupa druga - Narastaj

One su nada svih matorih zenskih forumasica.
One su nase buduce zvezde.
O njima ne mogu da kenjam ko o ostalima, ne poznajem ih dovoljno :D
One su nas ...

NARASTAJ!
---------------------------------------------------------------------

Dame i gospodoooo, pozdravite :

DeeDeeZR

Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

Citat: Autor citiranog posta DeeDeeZR
View Post
Pozdrav svima.Dakle ja sam Jasna.Imam 16godina.. idem u srednju skolu-Zrenjaninsku gimnaziju.Na forum dolazim tek par meseci pa me niste dovoljno upoznali, valjda ce se to promeniti u buducnosti...
hmhm... sta da kazem... volim tenis, da chitam knjige, mada u poslednje vreme nemam vremena ni za jedno ni za drugo... zatim ... volim srpski jezik i nash pravopis volim da isterujem pravdu (pogotovo da se borim za ljudska prava.. uf... tu mi niko nije ravan :D) .. i tako cesto smaram zbog toga... jbg. ne mogu da odolim :D narocito volim profe da zavitlavam ) Ne volim licemerje... znachi mrzim to!Ne volim onaj odvratan osecaj kada izlazim iz tople i naparene tush kabine i dolazim u dodir sa hladnim vazduhom (grr)...i tako... to be continued....

immediatly! :D
Sad bih vam rekla zasto da glasate za mene ali to ni sama ne znam ... ja sam ovde samo zbog dva obecana glasa
Budite pozdravljeni.

--------------------------------------------------------------------

Sledeca u nizu nasih potencijalnih nasledica je

crno!!!

Citat: Autor citiranog posta crno
View Post
dakle, posto su svi muskarci ocito klepetavi na jeziku ali ne i na delima ja cu da probijem led sto bi se reklo i eto da se kao prijavim, da nebi propala aenimina ideja (jer su je vec svi posteno izbili i iznervirali) a ni sandolinim trud (zove cura sviju redom al niko ni prstom da mrdne) a i u nadi da ce se sad i ostali prijaviti pa da se malo zezamo i ozivimo forum iz mrtvih.

sad kao cv.
hahahah sta reci?

rodjena sam 26.12.1985 godine u Banja Luci (Republika Srpska).
ime Vesna za neupucene )
zivela u Prijedoru i tu zavrsila osnovnu skolu zatim i srednju (srednja medicinska-opsti smer, i srednja farmaceutska).
student do sada bila nisam.
2006 godinu sam provela ziveci u Beogradu i uceci jezik da bi pocetkom 2007 dosla ovde gde sam i sada u Oslo - Norveska.
tu zivim i radim.
valjda dosta opsti smaracki stvari.

inace slusam rock muziku i psiho, obozavam koncerte i party-e.
malo sam cudan tip, komplikovan. i u svom svetu opet do nekle.
jako tvrdoglava.
obozavam prirodu i sve njene darove i lepote, zimu takodje i jesen.

volim da slikam, pisem pesme i "romane", volim gitaru koju povremeno i sviram

i stvarno ne znam sta vise da kazem jer sam bez inspiracije totalno, valjda me neko zna s mojih postova.

i da mrzim laz, ulizice, dvolicnost, zahvalnost.
a na svetu najvise volim TATU i moju SEKUU i ne postoji stvar koju za njih ne mogu da uradim
kad se ja setim jos necega dodacu ja cisto da vas malko smorim )

p.s. ako nekog nesto zanima nisam sigurna jel mogu pitanja ovde ali na mojoj temi mogu.

volim smeh mrzim suze ))))))
-----------------------------------------------------------------------------------

Nas sledeci potencijalni narastaj je sav kreativan, posebno kada se radi o ribicama Pozdravi te

Montenegro_Girl!!!!

Citat: Autor citiranog posta MontenegroGirl
View Post
Ajd evo opet se prijavljujem
Sta da vam kazem, valjda sam se vec predstavljala ali ajde ukratko opet.
Zovem se Emira, rodjena u Bijelom Polju-Crna Gora, osnovnu skolu zavrsila u Bijelom Polju, posle toga upisala elektro-tehniku racunara.
Udala se jako mlada, potom otisla iz zemlje, onako iz zezanja malo da posjetim i ostala tu, sad je vec proslo 6 god i dalje sam tu, iz zezanja i dalje:D:D
Imam muza, dvije cerke i jako srecna i kao mama, a i kao suprugica, ocu reci veoma zadovoljna:P

Sta da vam kazem jos?...volim da kuvam, volim da mijenjam telefone(novije po mogucnosti) volim kisu, volim snijeg, volim ribe, bolim cvijece,

Mrzim, folirante, lazove, lopove(sitnicare:D:D), mrzim Nokiu 3310, mrzim sex na ves masini, mrzim naucnu fantastiku, alkohol...
Muskarce koji nose lakirane cipele, nekakve lance(kaile), koji igraju PS, i tako dalje...

To bi bilo nesto ukratko o meni:D
-------------------------------------------------------------------------------------
Cetvrta u linija narastaja je sva MISTINCA....molim za gromoglasni aplauz za

sucubus !!!!

Citat: Autor citiranog posta sucubus
View Post
Evo i ja se prijavljujem..

Ja sam Milica, imam 17 godina, i ne prijavljujem se zbog svog neobuzdanog takmicarskog duha, ne prijavljujem se da bih pobedila, ne prijavljujem se zbog sandoline i Aenime (ili samo tako kazem),... neg' tako, da se zebavam ... I nesto i nemam zelju za pisanjem ovog cv-ja... sta znate- znate, sta ne znate, pitajte... znate vec gde.

Aj u zdravlje! ]
Prokleto recita ova nasa sucubus !!!

---------------------------------------------------------------------------------

Dragi nas narastaju, borite se kao i mi, matore: prljavo ako treba, bitno je pobediti :P