Pogledajte jednu poruku
Old 03.12.2007, 05:11 PM   #1
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006
Exclamation Superman - Grupa Treca - RiV Kru

Dosli su tiho.
Hteli da provale koji je to skot iza nick-a Aenima.
Hteli su da otruju skota, koji truje po njihovom forumu.
Usli su u legendu.

Dame i Bradonje, dozvolite mi da vam predsatvim
: RIV - Kru !
----------------------------------------------------------------------------------------

Najveci gospodin foruma Rad & Vizija: MisterI

Citat: Autor citiranog posta MisterI
View Post
evo ocu i ja da ucestvujem, posto sete me vec zgotivili, jel smem Aenima?

Ime nije vazno, ali mozete ako zelie da me zovete Laza. Rodjen sam u gradu na obali Save, 1980te godine. U horoskopu sam Vaga. Rodjen sam na petak 13ti.

Sta jos treba staviti u CV. Ne volim sve sto vole mladi. Uglanom sve sto vole mladi je meni ne interesantno, pa trazim nesto drugo da volim. Postoje dve velike ljubavi u mom zivotu, obe su zenskog roda, ali nemaju zenski oblik. Imam zelju da postanem bejzbol igrac, kao sto imam i zelju da upoznam Toma Kruza. Posedujem svoju kutiju za pisanje, po kojoj cu postati i slavan jednog dana.

U interesu mi je da se bavim marketinkom i Page Ranking aktivnoscu putem interneta, i veoma blizu sam toga da zavrsim svoje skolovanje. Foto finis je u pitanju. Mnogi me sa ovog foruma ne znaju, a i sumnjam da ce imati priliku da me upoznate, jer to ste mi zanimljivi i smesni u pocetku samo. Volim da zajebavam ljude, ali isto tako volim i mene da zajebavaju, pa da se trudim posle da uzvratim udarac.

hobi mi je da skupljam kackete. ali nisam ja kriv zbog tog hobija. naime, kada sam bio mali, imao sam suncanicu, i onda sam tri godine uzastopno, cim krene leto, a misteri na sto bolnicki i prima infuziju i sve sto pojede i popije povrati, i tako desetak dana. Tada mi je (imao sam 9 godina) doktor rekao da moram da nosim kacket stalno na suncu, i tada pocinje moj hobi.

odsluzio sam vojsku, odslusao sva svoja zivotna predavanja, bio i u zatvoru, nesto kratko doduse, ali vredi spomenuti kako bi napravili realnu sliku o meni. Bio sam i politicki aktivan dve godine, ali sam brzo to stavio u ogromnu sporednu ulicu, gde stavljam sve moje zivotne gluposti. Mrzim ulizice i ucenjivace.

Imam svoj plan, i zovem ga plandza. Jednom su doktori pomislili da imam tumor, pa su me zvali da idem na snimanje magn etnom rezonancom. Jedini problem je bio sto sam to jutro bio mamuran, pa mi je palac na desnoj nozi isao levo, a ne desno... Razumem se isto i u citometre, posto sam bio obucen za njihov rad.

Posedujem kategoriju B vozacke dozvole, ali ne volim d avozim. Cilj mi je da u sto skorijem periodu nabavim svog licog sofera i da podignem sve cetri u vis. Volim snorkijevce, robi faulera, toma kruza, mikicu velickovica, a omiljeni mocni rendzer mi je plavi. Omiljeno jelo moze da bude recimo fasirana snicla, ili musaka, a omiljen slatkis bajadera. Volim i cvece u saksijama.

I to je to. jos moram neke slike da okacim...

http://img260.imageshack.us/img260/3...8resizeuc3.jpg

http://img406.imageshack.us/img406/5...9resizekc1.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/6...9resizezc4.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/3...zdaaaaauh2.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/3...8ujutrujh7.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------

Najveci punker medju reperima, covek, cije su sve velike ljubavi imale male sise: tozzinjo !!!

Citat: Autor citiranog posta tozzinjo
View Post
hocu i ja kad je i MrI tu

rodjen sam davno, dok je josh marshal bio ziv. prvi put sam se zaljubio kad sam imao sedam godina. drugi put sam se zaljubio kad sam imao sedam godina i mesec dana. od treceg -vishe ne brojim

zivotni mi je san da dobijem neko nasledstvo i da ne radim nishta osim onog sto volim..a volim svasta neshto. ustvari, u meni se kriju zajedno:muzicar, knjizevnik, zhigolo, filmski krtichar i scenarista grafickih novela a.k.a. stripova.

buduci da imam vishe talenata , nikako da jedan ispliva medju ostale tako da sam u svemu osrednji a negde i losh, al se ne dam !!!

mnogo volim pivo i mleko.to sam vec reko. e da - imam chudne prste na nogama:

Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

glavna karakteristika mi je da nisam lep al sam uporan. volim duge shetnje u suton, kokice kod mustafe ispred doma sindikata, roze zenske gacice(ali ne na sebi..a kad mao bolje razmislim-ni na zenama). naravno obozavam da vinchijev kod i stil oblachenja mi je sportska elegancija.nemam devojku. skoro smo raskinuli i ona mi je ostavila bolnu ranu na srcu, sumnjam da ce ikad ijedna uspeti da zaleci ovo moje slomljeno srce...
evo i slika..
----------------------------------------------------------------------------------

Najveci klinac medju svim mravima; dete, politicki aktivista, i tetkin med:
atomski_mrav

Citat: Autor citiranog posta atomski mrav
View Post
evo i ja da se prijavim na nagovor moje drage tetke

ime i prezime : slobodan krstic

pol : muski

datum mesto i godina rodjenja : 03.031983 ,Bgd

zanimanje : tehnicki direktor

skola : XIV bgd gimazija prirodni smer

vojsku sam zavrsio,aktivno se bavim politikom,trcakram pikam ponekad i neki sport,volim da slusam sve vrste muzike osim blek metala,najvise sve crnacke muzike i volim klasicnu muziku pogotovu,eh da volim da kuvam i spremam jela

malo sam bio zarastao na ovoj zadnjoj

--------------------------------------------------------------------------------

Möge der Kampf beginnen!!!

Fight To The Dead!!!
Marketing: