Pogledajte jednu poruku
Old 03.12.2007, 04:00 PM   #1
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006
Exclamation Superman - Grupa Druga - Lokalni Hejteri

...ovde necu da pisem.
Necu da ih predstavljam.
Oni su hejteri.
Oni su pljuvaci.
Oni mrze sve do podne, a od podne sve sto nisu pre podne.

oni su ...
.LOKALNI HEJTERI

-------------------------------------------------------------------------------

Prvi u grupi Lokalnih Hejtera je cak uspeo da postavi i neki blagi CV...dragi moji i drage moje, pozdravite mog cenjenog kolegu, lokalnog bolesnika, hejtera par excellance, Elistu u povoju, buduceg dikatora sveta, velikog hedonistu i najveceg medju pljuvacima:

Bezlicni !

Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

Njegova biografija:

Citat: Autor citiranog posta Bezlični
View Post
Joj nesrece moje, u manku ste s' muskima, eto ubacite i ja ako vam nije zavrshen konkurs.
Ime: Mladen
Zanimanje: Profesionalni Hater
Hobi: Namcorisanje
Skola: Nisu je srusili
Slika: Imate na galeriji kolko ocete
Pogledajte samo taj heeeeejt, koji kipti iz te nadrkane face, iz tog surovog pogleda i tog (lepog) lica!!!! Kill!

Smete li da pitate ista? Usudite se na:

The faceless! (Bezlični)
--------------------------------------------------------------------------------

ALI, da li je Bezlicni dovoljno jak za konkurenciju koja sledi ...za drugog u grupi:

Pozdravite gromoglasno:

NUKEDONE!

Molim vas da strogo obratite paznju na ovaj jebacki zubic!!!

Lokalni Hejter sa nick-om NukedOne hejtuje na bazi "srpskog jezika i kulture izrazavanja". Uvek je tu da ispravi sve moguce i nemoguce gramaticke greske, da truje svojim spamovanjem, svojim off-topicom i svojom zlobom.

Inace, dete koje poseduje MONSTRUME, zove me DODZ = Domaca Obicna Dzukela, ali pre svega DETE LOKALNI HEJTER!!!

Ako zelite da vam pljune u facu, da baci hejt i isprazni se po vama, usudite se da pitate nesto na ovom Thread-u:

NuKedOnE

Naravno, nije bio u stanju da napisem svoj CV, sto mi nismo ni ocekivali od njega!

----------------------------------------------------------------------------------

Treci u ovoj grupi je jedan decacic, koji ce vas uvek uhvatiti na romantiku, a u stvari iza ledja drzi sataru.
Rece mu nekada neko da ima dobro dupe i on resi da ga okaci na forum. Globalno gledano mali TRUJE, ali sve to zapakuje u neku vrstu celofana, kako bi sve to delovalo manje otrovno...

leeeejdis i vi ostali, pozdravite :

Coyote !!!!

Ako je iko toliko sulud i zeli, da ga ovo ubavo Zemunce prvo upakuje u primamljivi san o romantici, a zatim otruje svojim komentarima, neka pita ako sme ovde:

Coyote

Ni Coyote nije postavio svoj CV, ali zasto vam to uospte pisem? Zar lokalni hejteri imaju potrebe da se predstavljaju????

-----------------------------------------------------------------------------------

Möge der Kampf beginnen!!!

Fight To The Dead!!!