Ne znam kakva su iskustva drugih, ali znam da gde god da sam radila (sem u Grckoj) nisam imala mogucnosti ili dozvolu za odlazak na net. Nekako to sve ovde drugacije funkcionise, ovde te pre svega placaju za rad i vreme, znaci svoje vreme dajes i zauzvrat dobijas novac, o poverljivim informacijama da i ne govorim... Mnoge firme imaju takvu vrstu ogranicenja da zaposleni i ne mogu da koriste net u svrhe zabave ili licne svrhe bilo kog tipa... Koliko god je to bolno dosadno ili neprijatno, mislim da je ok, i nikako da sam poslodavac ne bih tolerisala odlazak na net svojim zaposlenima. Jednostavno po sebi znam kako je to. Cak i da se skinem sa neta kad imam posla kako Marli kaze, opet sumnjam da je koncentracija jednaka. Pa i donositi svoje probleme licne prirode na posao ovde niko ne tolerise, cak i kada je nesto ozbiljno, bolno ili stresno u pitanju...
Opet, radila sam i na poslovima u Grckoj, gde sam imala mogucnost bez kontrole da idem na net, i bila sam odgovorna sto se posla tice, ali nije isto kao i kada nemas tu mogucnost, onda nadjes neku zanimaciju na samom poslu i definitivno si produktivniji i efikasniji...
Cini mi se da je odlazak na net s posla pomalo neprofesionalan, i sigurna sam da je krajnje neproduktivan.