Pogledajte jednu poruku
Old 03.12.2007, 10:38 AM   #39
Alllesssandra

Alllesssandra's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 03.12.2007

Citat: Autor citiranog posta xerox
View Post
za otvaranje prodavnice i nije potrebna neka mudrost, niti prevelik kapital. pitanje je, za shta bi se opredelila. postoje razni afiniteti; da li tebe interesuje samo profit ili bi radila neshto shto volish. jednostavno je. ako ti treba neka ideja, slobodno se obrati. nemoj da si kivna i ljuta na lopove. njih ce uvek biti, to je sushtina postojanja sveta. da li ti mozesh dobro ziveti ako tajkuni oko tebe kradu? naravno da mozesh. rezignacija je najloshije reshenje.

Vidi,ja sam vise onako figurativno objasnila,nisam mislila u bukvalnom smislu prodavnicu,pre bih otvorila,to jest kupila balon za mali fudbal i teniske terene,a kad sam rekla prodavnica,mislila sam na Miskovica koji je otvorio "prodavnicu",zivim na Zapadu,ali takav Trzni centar nisam videla nigde u svojoj blizini,potseca me jako na onaj Gum u Moskvi...pa znas koliko je to para???Mnooogo je to love,mnogo,pa cak i za takvog jednog tajkuna.....i jos nesto,nisam ja uopste rezignirana,daleko od toga,ako si me tako shvatio,onda gresis debelo...samo znam koliko je u Srbiji gladnih,kakve su cene prehrambenih proizvoda,a on covek marzira kako mu se "digne" da izvinis...pa te cene ne postoje ni u Svici,bruka i sramota..----bolje da je nahranio gladnu decu ,a ima i koliko hoces,nego sto je napravio Delta City,kome to jos treba!!!!!!!!!
Alllesssandra nije na forumu   Odgovori sa citatom