|
Citat: Autor citiranog posta xerox |
|
|
|
|
|
za otvaranje prodavnice i nije potrebna neka mudrost, niti prevelik kapital. pitanje je, za shta bi se opredelila. postoje razni afiniteti; da li tebe interesuje samo profit ili bi radila neshto shto volish. jednostavno je. ako ti treba neka ideja, slobodno se obrati. nemoj da si kivna i ljuta na lopove. njih ce uvek biti, to je sushtina postojanja sveta. da li ti mozesh dobro ziveti ako tajkuni oko tebe kradu? naravno da mozesh. rezignacija je najloshije reshenje. |
|
|
|
|
Vidi,ja sam vise onako figurativno objasnila,nisam mislila u bukvalnom smislu prodavnicu,pre bih otvorila,to jest kupila balon za mali fudbal i teniske terene,a kad sam rekla prodavnica,mislila sam na Miskovica koji je otvorio "prodavnicu",zivim na Zapadu,ali takav Trzni centar nisam videla nigde u svojoj blizini,potseca me jako na onaj Gum u Moskvi...pa znas koliko je to para???Mnooogo je to love,mnogo,pa cak i za takvog jednog tajkuna.....i jos nesto,nisam ja uopste rezignirana,daleko od toga,ako si me tako shvatio,onda gresis debelo...samo znam koliko je u Srbiji gladnih,kakve su cene prehrambenih proizvoda,a on covek marzira kako mu se "digne" da izvinis...pa te cene ne postoje ni u Svici,bruka i sramota..----bolje da je nahranio gladnu decu ,a ima i koliko hoces,nego sto je napravio Delta City,kome to jos treba!!!!!!!!!