Pogledajte jednu poruku
Old 30.11.2007, 09:10 PM   #34
Neko drugi

Neko drugi's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 09.10.2007
Godine: 41

Citat: Autor citiranog posta Honest liar
View Post
Da, samo je ta "dozvola" demokratskih stranaka bila iznudjena.
Ako ti je za vreme Tita i Slobodana bilo bolje, sta si onda i ti "verovao" u demokrate?!
Da, bilo mi je mnogo bolje, ali sam se nadao da može biti još bolje, pošto sam bio mnogo mlađi i nisam znao sve što i danas. Iznuđeno ili ne, ali od tada je počelo, ti bi se vraćao, čini mi se ?
View Post
Ne! Zar demokratija ne podrazumeva odgovornost? Zar komunisti, preobraceni u socijaliste, "Julovce" i nacionaliste nisu krivi za ono sto su upropastili? Ko je okupio ubice i probisvete napravio od njih "vojsku"?! Inflacija, unistena privreda, zdravstvo, sudstvo, prosveta... I za sve to niko nije cak ni ukoren, javno prozvan. Mali je Goli otok!
Da, demokratija podrazumeva odgovornost. Oni "prvi" prebačeni u "druge" jesu mnogo toga pokvarili, ali ne sve. Nastavili su ovi "treći" kako bi dovršili.
View Post
Polako?! Dosao je na vlast posle VIII sednice, 1988. Otisao je u Oktobru 2000. Sta je bila Srbija na pocetku, a sta na kraju njegove vlasti? Sta je on imao na pocetku, a sta na kraju? Covek je za 12 godina stekao bogatstvo za sebe i porodicu, a upropastio zemlju - i tebi je to polako?!
Da, stekao je bogatstvo za sebe i porodicu za 12 godina i za to je trebao odgovarati ovom narodu ! Takođe (nadam se) da će ovi danas takođe zbog tih istih stvari kad-tad odgovarati, ali ovom narodu. Ali to šta je Srbija bila na početku, a šta na kraju njegove vlasti - to zahvali velikim prijateljima ovih današnjih koji su od samog početka bili na istoj strani. Njihovi "prijatelji" su nam slali "pomoć" bombama iznad glava, njihovi (ili vaši) prijatelji i danas svakodnevno po svetu ubijaju decu i civile, a ovi će sadašnji čak i za sve one pobijene od Vijetnama do danas ako im to "prijatelji" budu tražili reći kako su Srbi krivi.

Ovo citiram zato sto govori o tebi. No comment.

"Lažove pošteni" (sam si sebi ime dao), ovo sto ti pises je uvreda za zdrav razum
Neko drugi nije na forumu   Odgovori sa citatom