Pogledajte jednu poruku
Old 30.11.2007, 07:04 PM   #30
Neko drugi

Neko drugi's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 09.10.2007
Godine: 41

Sve su ove vaše izjave nekom normalnom smešne, a nekom možda i žalosne. Prvo, niko i nikada nije rekao nešto što bi bilo zajedničko Titu i demokratiji, pa ipak svi koji se toga sećaju znaju kako je tada bilo sve mnogo lepše i normalnije nego danas. Prvi koji je ipak demokratski došao na vlast bio je upravo Sloba, o kome takođe nikada nisam imao lepe reči, ali to je činjenica. Jedino sam rekao da nije završio kako je trebalo, pošto je to zbog čega mu je suđeno bilo jedino časno i pošteno što je pokušao da uradi, kriv je bio za druge stvari ali ovom narodu, a ne onim amerikancima. Upravo u njegovo vreme su prvi put bile dozvoljene sve ove druge "demokratske" stranke, u koje sam nažalost i ja u početku verovao. Ali zar upravo ovim vašim izjavama kako bi trebalo sve druge zabraniti, kako bi trebalo ponovo jedan novi Goli otok osnovati i sl. ne pokazujete kako ste upravo vi mnogo gori od od svih njih, zar upravo time ne pokazujete da ste time u startu na potpuno suprotnoj strani od demokratije? Svima ovima koji imaju ono "D" u skraćenom imenu svoje stranke to bi pre trebalo značiti "DUPELISCI" nego "demokrate". Bilo je reči i o pljački naroda i sl, mislim da sam već rekao negde: Sloba je mislio da će doživotno tu da bude, pa je uzeo mnogo ali polako, ovi banditi danas znaju da neće tako dugo pa zato otimaju mnogo više i brže. Ali ipak, ti dupelisci ne rade to sve džabe, vrlo pametno razmisle kome će polizati kako bi imali najviše koristi od toga (kako se zovu ti koji to rade za pare ?). Kao što rekoh, oni su pametni, ali šta je sa svima koji to isto rade, ali ipak od toga koristi nemaju ?
Neko drugi nije na forumu   Odgovori sa citatom