Pogledajte jednu poruku
Old 29.11.2007, 12:11 PM   #26
sandra35

sandra35's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 28.10.2007

Citat: Autor citiranog posta Aenima
View Post
Taj "elaborat" o budizmu nije kopiran ni od kuda.

Volela bih da neko na netu nadje i jednu recenicu iz onoga sto sam tamo postavila, bas bi me zanimalo ko me je kopirao.

Isto kao i "Enciklopedija religija foruma Diskusije.net", tako je i "Put znanja ili budizam" rezultat visemesecnog rada, mog, licnog, prevoda sa engleskog, francuskog, nemackog i sklapanja textova iz raznih knjiga i izvora. NI jedan od mojih izvora nije sa interneta, sem ako se radi o slikama. Zaista me mrzi da skeniram slike koje imam ili ih kacim na net, kada su vec negde okacene.

---------

Citam sve. Gledam sve. Pokusavam da shvatim sve. Postoje stvari koje ne podrzavam. Postoje ponasanja koja ne razumem.

Nadam se da oni, koji zaista nemaju sta da kazu, bar uce od onih, koji imaju & umeju. Nije bitno samo imati nesto da kazes, bitno je umeti.
Za "put znanja u budizam" sam prochitala i rechenicu (necu je citirati namerno cu je preprichati): neshto u stilu ko ima shta da doda da to slobono uradi i da je deo skupljen iz mnoshtva knjiga i dugog rada. Josh tamo sam napisala : Svaka chast.
Za to nisam ni pomislila da je iskopirano, samo sam ga u pozitivnom smislu, jer mi se zaista svideo, navela kao neshto, shto bez obzira na duzinu moze biti interesantno.

Citat: Autor citiranog posta sandra35
View Post
Prochitala sam cele neke od "elaborata"
Najveci utisak je na mene ostavila ono vezano za Budizam, zaista sam prochitala svako slovo....
Al zato kada pojedini prekopiraju tekst (podugachak)
Ili slichno......

Mislim da se i u napisanom lepo vidi, da je odvojeno i novim pasusom, velikim slovom prvi deo teme - shta ostavi utisak
I drugi deo : oni koji kopiraju a ne stoje iza rechenog

Poslednju izmenu radio/la TinaOfTrades: 29.11.2007 u 12:21 PM. Razlog: Spojeni postovi, sredjen "citat"
sandra35 nije na forumu   Odgovori sa citatom