|
|
|
|
|
|
|
To radi onaj ko u sebi generise sliku o "sagovorniku", stvara njegov profil i karakter u glavi, pa se prema tom imaginarnom karakteru i opredeljuje. Sa manje ili vise emocija.
Na netu je to sigurno greska - treba rasparavljati sa idejma. |
|
|
|
|
Greska ili ne, rado citam bas tvoje postove na primer, jer dopada mi se kako razmisljas, iako se u 50% slucajeva ne slazem sa tobom. Ako me iko doveo u nedoumicu, onda si to bas ti i to u par navrata. Varg takodje, sa kojim sam imala par tvrdih reci. Ne verujem da to ima nekakve veze s emocijama i ne moramo misliti isto da bi mi neko bio simpatican. Cini mi se da mi upravo treba oponent, da bih mogla da razvijem prvenstveno svoja razmisljanja o nekoj temi. Osim toga, vec sam rekla, da volim kad postovi imaju duha, kad su simpaticni, lagani, napisani jednostavnim recnikom (bez obzira na duzinu teksta). Jedan od takvih forumasa je McLoud. Takodje volim deciji duh jedne razbarusene, njenu vedrinu i konstantno dobro raspolozenje. I na kraju, mislim da se "opredeljujemo", kako kazes, za odredjene forumase iz jednostavnog razloga, jer se neminovno srecemo na istim temama koje nas ocigledno zanimaju. Znaci postoji i taj faktor zajednickog interesa.
Prema tome, ne trudim se da zamisljam karakter, vec je to jednostavno tako. I tacka. :D