Ja u kuci govorim strani jezik. Ovde imam priliku da pricam (pisem) maternjim jezikom. Osim toga, pricljiva sam i puna principa i stavova, ali sam spremna da prihvatim tudje misljenje, pa i da promenim svoje, ako uvidim da gresim, sto nije nemoguce. Ulecem u rasprave i diskusije, jer je to svrha ovog foruma. Nervira me tvrdoglavi stav nekoga, koji i ne procita kako treba prethodne postove (jer ga verovatno mrzi da cita duge i mnogobrojne postove), pa se onda tako "prospe" da mi se zeludac okrene. Ali, eto.. svi smo razliciti.
Inace, pisem ono sto mislim. I nadugacko i nasiroko. Verujem da me ne cita ni 5% forumasa, jer su mi postovi predugacki. Jednostavno pokusavam da odbranim svoj stav na najbolji moguci nacin. Boze moj..
Pratim inace teme koje me zanimaju, kao i forumase koji su mi zanimljivi, sa kojima se ne slazem uvek, ali postujem. Ono sto mi nedostaje na forumu je postovanje tudjeg misljenja. Ljudi olako ucutkuju jedni druge, bez argumenata, bace psovku pa i uvredu. Desilo se i meni da nisam uspela da ukrotim svoj temperament i smirim strasti. I dan danas zalim radi toga. Uglavnom, kad naidjem na netrpeljivost, povlacim se, jer smatram da sam ovde radi svoj zadovoljstva i necu da mi bilosta, ni biloko, to zadovoljstvo kvari.