Tema: ~Frizure~
Pogledajte jednu poruku
Old 28.11.2007, 05:02 PM   #102
crno

crno's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.04.2007
Godine: 23

crna kosa i pregusta.
sad trenutno je kratka iako ne onoliko koliko ja volim.
imala sam dugu kosu ali je toliko gusta i teska da me je ubijala s odrzavanjem i osisala sam je.
sad vec godinama imam kratku kosu od 10 cm pa do keca. sve sam isfurala i sve cudne boje sam imala na glavi sad je trenutno crna prirodna.
koristim head&sholders od mentola i ovaj neki ne znam od cega je uopste neki novi (nisam upamtila).
ponekad stavim masku tj pakovanje i po nekad regenerator al sve to retko jako.
nerviraju me ispucali vrhovi iako meni ne puca kosa ne znam kako ali eto mogu pola godine da je ne sisam ali nece ispucti.
cesalj ne koristim vec godinama osim kad podizem celu duzinu kose tad koristim cesalj da je tapiram na pojedinim mestima.

al zato koristim masu nekakvih gelova, pa gel vosak, pa vosak, pa ovde ima neko sranje ni vosak ni gel ni gel vosak nemam pojma kako se to zove.
retko kad kombinujem dva preparata a vise od dva nikada pogotovo ne na isti deo kose.
retko jako retko koristim lak za kosu a penu po nekad.
fen ne koristim uopste otkad sam osisala kosu dakle godinama.
fenirala sam je par puta u zivotu i tad mi je frizerka rekla ovo ti je zadnji put da te ja feniram em se izmorim ko konj em je dugacka kosa em je ima za tri glave.
a to nije u mom fazonu uopste tako da je nisam ni fenirala.

navikla sam da mi je kosa rascupana ili namerno poluzamascena tako da me ne opterecuje puno nicim sem duzinom.